Ha bele szeretnél nézni a jövődbe – sorselemzés: lehetőségek, válaszutak.

2018 a Vénusz éve lesz.

Az hajszol ismeretlen sorsom elé, hogy jobb lapokat kapjak, mint amilyeneket az élet osztott nekem.” – Robin Maxwell

A Vénusz erejének rezgése segít leküzdeni  félelmeinket – vele biztonságosabb és gyorsabb problémamegoldó jövőben élhetünk.

Ha bele szeretnél nézni a jövődbe, és szeretnéd tudni mi vár rád 2018-ban a személyes éved szerint,  keress fel  egy másfél  órás problémamegoldó terápiás kezeléssel egybekötött

SORSELEMZŐ KONZULTÁCIÓRA.

A terápiás konzultáció során betekintést nyerünk azokba a helyzetekbe, amik rád várnak a jövő év során a  válaszutak sorsfordulatok döntéseiben. Megtudhatod mit tartogat számodra a jövő év szerelem terén,  szerencsés lesz-e a párkapcsolatod – milyen gazdasági helyzetben leszel anyagilag  és a munkádban milyen változás  várható – az egészséged hogyan alakul – milyen válaszutak elé állít majd az élet. Megnézzük azt is, melyik arkangyalt hívhatod segítségül, és ki az őrangyalod, akitől a bátorító energiákat kaphatod. Hol lehetnek blokkok, milyen oldásokra lesz szükséged a harmóniád megőrzéséhez. Megnézzük milyen  feladatot vállaltál fel lelki szinten, s hogyan teljesítheted be azt.
Programozhatjuk a célok megvalósulását,  a megoldás energiáját kérve, reális lehetőséget keresünk a jövődben.

Ajándékba minden konzultáció végén: csakra-aura tisztítás, harmonizálás – rontáslevétel, energetikai szint emelés – szerencse energiákkal.

Személyes tanácsadás a budapestiek számára egyéni konzultációban,  a külföldön illetve vidéken élőknek skypeos elérhetőséget adok.

Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyek jelentkezését!

Bejelentkezés tanácsadásra:
Budapest- Örs vezér tere
Asajah Stúdió
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Bejelentkezés:  20 278 26 12

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,

tarot mester-jós,
energiagyógyász- angyalterapeuta