Decemberi energiák

December – télelő – álomhava – karácsony hava

A Bakból a Vízöntőbe lép a Szaturnusz és a Jupiter is. A Mars és a Plútó között létrejövő nehéz fényszög kapcsolat harciasabbá tehet bennünket. Aktiváld az immunrendszeredet, ahogy csak lehet. A d-vitamin pótlásról se feledkezz meg – a citrom, a mandarin a narancs antivirális anyagot tartalmaz. Életigenlő gondolatokkal tölts meg az elmédet, erős hittel és akarattal vizualizáld és fényezd az egészséges létedet.
Jó hír, hogy december 10-én a Jupiter és a Plútó eltávolodnak egymástól a romboló kiterjedés alábbhagy – bizakodhatunk az enyhülésen, a pozitív változásban.
December tarot lapja Az  Igazság VIII,  A Próféta V, és A Főpapnő II. Lehet, hogy el kell valamit vagy valakit engedned az életedből, de erre csak azért kerül sor, hogy valami sokkal értékesebbet kaphass. Hozd egyensúlyba magad, kapcsolódj szellemi  vezetőidhez. Az égiek, az angyalok támogatnak téged, figyelj a vezettetésre – életed bölcs mesterévé válhatsz általa. December számodra az elmélyülés, az önmagadra figyelés hónapja: kövesd az intuíciódat és a belső hangodat.

 

A hónap fontosabb napjai:

December 1-én a Merkúr a Nyilasba lép. A tüzes Nyilasban már optimistábban és a jövőre fókuszálva kezdjük el a hónapot. December 2- és 16 közötti időszak a fizikai megoldások ideje – cselekvési, termékenységi idő van.

December 7, 8,9, 10 napokban a neptuni állás alatt tévedések ideje lehet – légy figyelmesebb.

December 9-16 között a Föld a Vénusszal emelő kapcsolatban lesz – az adventi időszak a harmónia teremtésnek, kapcsolataink jobbá tételének kedvez. Angyalmágiára a legjobb időben leszel. December 10, 13. meditációs időszak, spirituális gyakorlatoknak kedvező: érzelmi-lelki tisztulásra, tisztításra jó idő.

December 14-én az Újhold a tüzes Nyilasba köszönt be ránk. Egy új sorkört nyílik meg, mely nagy energiákat és nagy változásokat hozhat: most kreativkodhatsz, kibontakoztathatod a tehetségedet.

December 15-én a Vénusz Nyilasba lép és egészen 2021 január 8-ig ott is fog tartózkodni. Általa könnyeben vesszük az akadályokat, de figyelem: továbbra is csak felelősségteljesen, okosan.

December 16, 17, 18 az elengedés ideje lehet –  oldó energiákkal támogatnak az égiek. Ami már túlhaladott, ami nem te vagy, ami visszahúzz azt most könnyebben engeded el.

December 19-20 között a merkúri erők kedveznek a gyógyításnak, gyógyulásnak. De a tisztító-gyógyító meditációknak jó ideje lehet.
Megbeszélésre, átbeszélésre, kapcsolat gyógyítás is jó alkalom jöhet.

December 17-én a Szaturnusz a Vízöntőbe lép és 2023. március 7 ig ott is fog tartózkodni. Új tanításokat és áldásokat hozva, a karma uraként egy új minőségben érkező tanulási folyamat indít el, persze mindenkinek más-más életterületen!

December 17-23 között időben az előző életbeli tudás felszínre törhet – figyelj oda a kipattanó ötleteidre – különleges képességeiddel szembesülhetsz.

December 18-án a Junó a Nyilasban a jogi ügyek, hivatalos ügyek rendezésére jó alkalom, de kapcsolataidat is megerősítheted.

December 19-én a Jupiter a Vízöntőbe lép! Ezzel egy új gondolati ciklus kezdődik el. Ez az állás a párkapcsolati, szerelmi ügyekben jó hatással bír majd.

December 20-án a Merkúr a Bakba lép át és 2021. január 8-ig ott is fog tartózkodni. Praktikus megvalósításokba foghatsz, lényegre törőbb tendenciákkal.

December 21. a Téli napforduló ideje lesz, ráadásként Nap a Bakban – Merkúr a Bakban – Jupiter-Szaturnusz együttállás lesz. Általa a felelősségvállalás ideje jön el – sorsikus eseménye következhetnek be – egy új korszak kezdete érkezik meg.

December 24. 25, 26. a Karácsony szent napjai alatt a Mars-Plútó kvadrát jó lehetőséget ad: igazi mély gondolatokat élhetünk meg – a szerettet ki tudjuk mutatni magunk és mások felé, intim mély lelki beszélgetésekre is jó lehetőség.

December 30-án Telihold köszönt bennünket a Rák jegyében. Érzékenység és a múlt megértése, értékelése zajlik majd ebben a folyamatban.

December 28 és 2021. január 1. között időszakban uránuszi energiák hatnak, szabadság érzést közvetítenek felénk. A szabadulás, magasabb tudatosság, magasabb értelem ideje jön el – a jövőbetekintés ideje lesz ez. Ez bizony jó alkalom az önkorlátozásokat elhagyni.

Egy új jövő veszi kezdetét a 2020-as decemberrel. Fontos lépés megérteni a múltat és lezárnia régit. Sorsfordulati idő érkezik el: 2021-el elkezdődik a Szaturnusz éve. Személyre szabott jövőbe tekintéssel egyéni konzultációban kereshettek – grátisz: csakra-aura harmonizálás, rezgésszint emelés ajándékba! – szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket!
Kívánom, hogy egyensúlyodat megtalálva, újult erővel, türelmesen építgessétek a jövőtöket! Áldott karácsonyt, és Boldog Új esztendőt kívánok Mindenkinek!
Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach (lélekfejlesztő)

léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu