Döntések, kapcsolódások, oldások – a Nap uralma alatt leszünk.

Heti tarot.

Hét eleje
A Szerelmes, Válaszutak VI.
Mindig a szíved szerint dönts, mert az tudja, hogy mit – és hallgass az eszedre, mert az tudja hogy mikor… A régi, kiégett kapcsolatokat végleg le kell zárnod. Az új kapcsolat csak akkor jöhet áldásban, ha a szíved tiszta, és békével engedted el a múltat. Meg kell köszönni minden tanítást. A Merkúr retrográdban, időt ad dönteni… Egy belső rendrakás veheti kezdetét. (A Hold a Nyilasba – a Nap az Oroszlánba lép.)

Hét közepe
Az Ördög XV.
Vizsgáld meg minden szavad – fenyegető tüzes energiák érnek. Védd magad. Légy őszinte, de ne légy gonosz. Figyelj nagyon a kommunikációdra. A trollkodókat hagyd figyelmen kívül, így ártani sem tudnak Neked. Türelmetlen, haragos energiák lesznek – kerüld a megszállott embereket, és te se ejts sebet másokon. A sötétség hercegének ne légy játékszere. A rontó szavak negatív energiát halmoznak, de legvégül vissza is szállhatnak – hjah’ az önsorsrontás is művészet… (A Merkúr az Oroszlánban hátrál.)

Hét vége
A Pápanő II.
„Isten engedte a Beth betűt a bölcsességben uralkodni”. Életedet okosan, bölcsen éld meg. Lassíts le, mert az idő is ennek kedvez, ne kapkodj. Kavarodások, zavarodások, félreértések lehetnek a retrográdi időben. Fejezd ki magad egyszerűen. Közlekedési késések is lehetnek… vedd figyelembe az asztrológiát. Lassíts te is le egy kicsit, és légy nyugodt. Ne engedd el a harmóniádat – ami késik, nem múlik. Új szerelem is születhet – van aki lélektársát találja meg. Nyaralj, pihen és töltekezz! (Bak-Szaturnuszban.)
Kérd Haniel Arkangyalt, hogy segítse a békés kommunikációdat és a párkapcsolati döntésekben is jó tanácsot adjon.

Hangold a csakráidat, meditálj sokat – a lecsendesedés élesíti az elmét. A jó ötletek is onnan jöhetnek. Ha besokallnál energetikai tisztításokkal várlak: félelemoldás, harag elengedés, önbizalom erősítés témakörben.
” A Démon az indulatokon és a nyers szexen keresztül nyer uralmat feletted. Győzd le – s úrrá leszel a Nagy Mágikus Ágens felett. Legyőzni a Démont annyi, mint megváltani. Megváltani pedig szeretettel lehet. Ha a Démon uralmi pillanataiban a szeretet áramát kapcsolod be magadba, vagyis hatossá transzformálod a tizenötöt, végrehajtottad ezt a csodát.” – Szepesi Mária

Áldott szép hetet, légy türelmesebb!

A TAROT BÖLCSESSÉG ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.

Asajah
spirituális tanácsadó- léleklátó médium

tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés- Párkapcsolat elemzés, tisztítás, harmonizálás
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás.
Kapcsolat: 20 278 26 12

A fenti egy általás jóslás – egyéni teljes körű jóslat, személyes konzultációban kérhető.

https://asajah.hu/tarot/asajah-spiritualis-tanacsadas-4.php