Merj élni!

„Mindennek és mindenkinek megvan a saját ideje az életedben. Semmi és senki sem érkezik céltalanul. Megvan az ideje a benned égő pokolnak, és eljő az ideje a fényes mennyországnak. A kérdés csak az, felismered-e a fényedet, amely felválthatja a poklodat? „- Belle


Törődj magaddal többet, léted célja, hogy jól érezd magad. Adj magadnak több örömöt. A boldogság vezető út az én-szeretet létállapotában rejlik. Amíg arra gondolsz, hogy kinek kell megfelelned, addig nem élsz lélekből.
Amíg a múlton rágódsz, nem éled meg a jelened. A jövőd nem tervezheted, nem lesz hozzá energiád, se merszed,  ha elveszel a múltadban. A jövőd jön feléd, az élet értelmet hoz, fejlődést neked. Önbizalmat ad minden megoldott kis feladat. Töltsd meg a szívedet szeretettel és higgy magadban,  minden okkal van veled. Ne kergess illúziókat, ne akarj folyton irányítani, hagyd, hogy az élet ‘történjen’ veled. Legalább egyszer úgy istenigazából engedd el magad és bízz a sorsodban.

Irányítsd az energiáidat a jóllét felé, a hála érzése felemeli a rezgésedet és bőséget fog hozni eléd. Ha boldog akarsz lenni akkor önmagadon kell dolgozni….
Túl rövid az élet ahhoz, hogy panaszkodj. Engedd el, azt ami felett nincs hatalmad.
Nevess a hibáidon, kacagj a tévedéseiden, engedd el a félelmeidet – vedd fel újra életed ritmusát! Szórakozz, élj, táncolj, nevess, szeress!

Áldás rátok Fény és Szeretet!

 

Asajah
spirituális tanácsadó- léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés.
Energetikai blokkoldások:
Félelemoldás – Régi hitrendszerek törlése
Tudat tisztítás – Önbizalom erősítés.

Kapcsolat: 20 278 26 12

https://asajah.hu/tarot/asajah-spiritualis-tanacsadas-4.php