Döntéshelyzetekben…

A válaszutak mindig egy új sorshelyzetet hoznak.

„Az élet zenéjét a nők adják, akik őszintén, minden feltétel nélkül fogadják magukba a dolgokat, hogy érzéseiken át szebbé alakítsák át azokat.” – Richard Wagner

Nap, mint nap megvilágosodunk – jobban átlátjuk sorsdolgainkat, hitet és energiát kapunk az újhoz. Az égiek mutatják a időt, a jobbhoz. A sorsfordító lépésekhez erőt adnak. Megvilágítják a lehetőségek erejét, fényét. Amikor a szíveddel ‘látsz’ megoldódnak a mély érzelmi problémák – kitisztul minden. Ne siess, ne kapkodj… Ne hozz nehéz döntéseket, hirtelen át nem gondolt akaratból. Kapcsolódj az univerzum felé, álmaid megmutatják a benned élő csodás angyali létezőt.


A következő napok energiái megvilágítják az utat.
Létezz a szeretetben – a mindent átölelő kozmikus rend jelez neked. Döntéshelyzetben figyeld csak a lelkedet, mert a szív üzen, a csillagok mutatják az időt, amikor lépned lehet. Válaszd azt az értékrendet, ami a te lelkednek a legjobb lehet. Megérzed, ráérzel -a szíved bölcsessége vezet. Átlátod, megérted a következményeket… Indulj el a magasabb rendű felé – áldás van minden pozitív átalakuláson. Ami méltatlan hozzád engedd el. Válaszd a harmóniát a szívedben!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós,
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – számmisztika – sorselemzés.
Csakra-aura harmonizálás.