A tavaszi méregtelenítésnek kedveznek az energiák!

„Ha csak a tényekben hiszel, és megfeledkezel a mesékről, az agyad életben marad ugyan, de a szíved meghal.” – Judith Rumelt, amerikai származású író

Szerencsebolygónk a Jupiter hátráló mozgásban lesz ezen a hétvégén. Egy kis önvizsgálásra, spirituális tisztulásra kapunk extra időt.

A hétvégénk a Bak fogyóholdban telik. A Bak a kis munkamániás – céltudatos realista! A munkán kívül most a bevásárlás, rendrakás lehet a program. Tilos a panaszkodás és a világtól elvonulás. A tavaszi méregtelenítésnek kedveznek az energiák, a böjt havában. Igyekezz minél egészségesebb ételeket készíteni,és megadva a módját; nem  rohanva, hanem szépen leülve, odafigyelve. Nyers zöldség és gyümölcs akár nasi is lehetne… Igyál sok folyadékot, ez a méreganyag kitisztításában is nagyon előnyös. Tervezgess, de még ne hozz fontos döntéseket! Illóolaj közül a bezárkózás ellen, ingerlékenységre a feszültségoldó Neroli olajat ajánlom. Friss, könnyű illata oldja a feszültséget és a szorongást, pihentető alvásban ellazít.

Nyugtató relax zene a mély alváshoz:

https://www.youtube.com/watch?v=7IN071w7F00

Ha szomorú, kedvetlen vagy, hívd Azrael Arkangyalt. Csodás energiája megnyugvást hozhat számodra, vigaszt találsz. Aura tisztításra, oldásra, blokkoldásra  – spirituális tanácsadásra, ha elakadnál – mindig szeretettel várlak.
Pihenjünk nagyot ezen a hétvégén – minőségi időt szentelve kapcsolatainknak!

 

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós,
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés.
Csakra-aura harmonizálás.