Lánc, lánc, eszterlánc…

„Ha valakitől elválunk, az nem jelenti azt, hogy abban a kapcsolatban mindent megtanultunk. Ha házasságunknak már vége, de még a másikat okoljuk a nyomorúságunkért és a fizetendő jelzálogért, akkor még mindig egymáshoz vagyunk láncolva – hiszen még van mit tanulnunk egymástól!” – Andrew Matthews

Ahhoz, hogy valami újba kezdjünk le kell zárni a befejezetlen életdolgaidat. A lezárás egy spirituális döntés – egy új sorskörbe lépés kezdete! A Jupiter elkezdett hátrálni a Skorpió jegyébe. Elakadások, megindulások… A tudattalan mélységeiben elrejtett,elnyomott negatív minták felszínre kerülnek. Elengedő oldások nagy ideje van! Terápiás oldásokkal segítségedre lehetek, ha konzultációs időben felkeresel. Amíg nem dolgozod fel a múltat, egy blokkot képezel, ami nem hagy előrehaladni. A negatív gondolati elementálok nemcsak a  tudatban, de a szívcsakrában is nagy károkat okozhatnak.

 

Egy skypes konzultációra fiatal hölgy keresett meg. Rontás van a kapcsolatán mondta. A párja fél év után elhidegült tőle, s elhagyva…visszament a régihez.
Belenéztem a sorutakba… A csúnya történet hiteles alapja az volt, hogy a férfi nem lett szerelmes a hölgybe, s miután az éterikus szál nem telt meg szerelemmel,sőt a kedvese sötét holdja, a Lilit is rátett egy lapáttal – zsörtölődő, panaszkodós, manipulálgatós –  effektussal – továbblépni kényszerülne… A kapcsolódás – az első találkozás alapján – a pörgős, színes együttélés, mozgalmas, kalandos, utazós- programozós lehetőség lenne. Ez viszont nemhogy elmaradt, de kimaradt az életükből. Elszürkült ily módon a kapcsolat ereje is.
De azért nemcsak ennyi volt a történet, valóban szerelmi praktikákat használt a csábító, méghozzá a fekete mágiás kottából. A tisztító-oldó (kapcsolati rontást kioldó) energiák után meghagytuk a égieknek a csodát. Angyalokat kértünk tisztításhoz. A férfi szabad akarattal dönthet ezután. S a kedvese megfogadta önmagának, hogy változni fog, és újra önmaga lesz, az a Nő, akibe a párja beleszeretett…és köszöni a tanítás!  Heppyendet!


Saját Életért Te vagy a felelős.
Mindig és mindenkor elengedheted életedből azokat a helyzeteket és embereket, akik áldatlan állapotban tartják a sorsodat. Köszönd meg részvételüket az életedben, és gondold át a tanítást, amit a helyzettől kaptál. Szeretettel bocsásd útjára a múltat.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós,
energiagyógyász – angyalterapeuta


Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – számmisztika – kapcsolatelemzés