Dönts magad mellett…

A mai naptól indul a kínai asztrológia alapján a Sárkány hónapja.

A kínai hagyományok szerint a Sárkány a szerencse és az igazság jele. Nagy döntést hozhatunk – válaszút előtt állhatunk.

„Ha döntened kell, dönts úgy, hogy az hűen tükrözzön Téged. Meséljen arról, hogy ki vagy, hová tartasz, és milyen erő rejlik benned.
Dönts magad mellett…
A választásaid meghatároznak Téged, Neked kell együtt élned velük és Neked kell viselned következményeiket, ezért a szíved legmélyén kell megszületniük, hogy hűen tudd követni őket.
Nem, nem mindig a leglogikusabb és legnépszerűbb út lesz a Tiéd, és lehet, hogy sokan nem fogják majd érteni, mit, miért teszel, de Te tudni fogod, Te tudni fogod… hogy a jó döntés mindig az, amit a legjobban szeretnél! Nem az, amit mások annak látnak vagy az, ami biztos és kockázatmentes.
S, ha a vágyad olykor tévútra is visz, ne bánd, mert minduntalan beteljesíted az emberek egyik legnehezebb feladatát: önmagad maradsz, és… talán egyúttal megfejted az élet egyik olyan titkát is, amit csak a bátrak fejthetnek meg…” — Manna OWell

A türelem, a megfontoltság most nagy erény lesz. Legyünk precízek, tervezzünk és utána cselekedjünk. Akaraterőd megsokszorozódhat. Dolgaidban sikerrel járhatsz: április 7., 9., 19., 21., május 1., 3. Kedvezőtlen napok: április 5., 6., 17., 18., 29., 30. A kedvezőtlen napokon ne hozz fontos döntéseket. Ha nem vagy kész az új sorsörre – valószínűleg az élet fog rávezetni – sajátos szembesítő, váratlan megoldással. És ez a körülmény nemigen lesz kellemes. Tehát jobb, ha pozitívan reagálsz, és még mielőtt rákényszerít a sors keze, elindulsz önszántadból azon a bizonyos, neked szánt ösvényen.
Álmaink segítenek majd abban, hogy amit terveznénk mikor kezdhetjük el, s hogyan tegyük a legjobban. Támogató, figyelmeztető előre megsejtős megérzéseink lehetnek éber állapotban is – ha figyelünk a jelekre, mindben ott lesz egy üzenet.
Ha elakadnál, megrekedsz holisztikus terápiákkal segíthetek Neked.
Most valami új készül, légy éber és tudatos az igazi, nagy változásban. Május 5-től új energiák érkeznek a Fa Kígyó jegyében. Amit a leginkább tehetsz, légy pozitív és írd felül a negatív gondolataidat.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – számmisztika – Sorselemzés.
Blokkoldások – holisztikus terápiák.