Visszavonhatatlanul itt a tavasz – együk magunkat szépre!

Pótoljuk természetes úton a vitaminokat.

Az antioxidánsok (megakadályozzák a betegségek kialakulását és lelassítják az öregedési folyamatot) elsősorban a nyers gyümölcsökben, és zöldségekben találhatók meg. Fogyaszthatunk frissen facsart zöldség és gyümölcsleveket is. Lúgosító hatásuk igen kellemes.

Erősítsük fel az immunrendszerünket, és lassítsuk le az öregedési folyamatot. A vitaminok bevitelével csökken az ingerlékenység, a fáradékonyság, megszűnik az alvászavar és jobban tudunk majd koncentrálni is. Mint tudjuk a húsok és a cukrok gyulladást okozhatnak. Az étrend kiegészítő vitaminokban sokszor túl nagy adagot tartalmazó anyagok vannak – ami elhagyásuk után gondot is okozhat- még mélyebb szintre kerül az immunrendszer, mint alkalmazásuk előtt volt. Voksoljunk inkább a természet adta gyümölcsök és zöldségekre!

Immunerősítő zöldségek: a spenót, a brokkoli, a sárgarépa, a paradicsom, az édesburgonya és a karfiol. A legjobb immunerősítő gyümölcsök: az áfonya, grépfrut, kivi alma, banán és az avokádó. Figyeljünk jobban testünk jelzéseire, és amire sokat gondolunk, amire nagyon vágyódunk valószínűleg az hiányzik a szervezetünkből. A zöldborsó például boldogsághormont tartalmaz, csakúgy mint a pld. a mandula is. A retek napközben méreg, napközben étel, de az esti órákban orvosság. Készíthetünk zöldség, vagy gyümölcssalátát is – akár vendégvárónak is hatásos!
Ha konzultációs időben felkeresel praktikus személyre szabott fogyási tanácsokat kaphatsz tőlem – segítek a méregtelenítésben is.
Ami jól esik, amit szívesen, örömmel fogyasztunk az csak hasznunkra válhat!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot.
Energetikai szint emelés, méregtelenítés-fogyáshoz.