Égi szerződés – szentség

Házasság

Akár polgári, akár templomi, az esküvő mindig nagyon fontos ceremónia. Ha szeretnéd tudni mi lenne a legideálisabb neved a házasságkötés után, ami szerencsét jelölne számodra, keress meg névelemzéssel. Ugyanis minden név változtatással más energiákat vonzol magadhoz – más történéseket, és más eseményeket, mint azt az  eredeti születési leánykori neveddel. Fontos tehát, hogy mit írsz bele abba a bizonyos ‘nagykönyvbe’!

Házasságkötésre a legszerencsésebb időpontot idén:
Vénusz -Vízöntő február 17.,
Vénusz-Halak március 24.,
Vénusz-Bika-Jupiter április 29.,
Vénusz-Mérleg augusztus 29.,
Vénusz-Vízöntő december 7.


Válaszd ki az számodra ideális időpontot a szertartásra. És hogy mi hoz még szerencsét? Úgy tartja a hagyomány, hogy: valami régi, valami új,  valami kölcsön és valami kék.
A régi holmi viselése szimbolizálja a menyasszony régi életét, a magával hozott, családi hagyományokat, gyökereket. A régi dolog lehet édesanyád, pld. fátyla, menyasszonyi ruhája – ami megihlet téged, az lesz a legjobb választás.
Az új dolog jelenti az új, együtt kezdett életet, a házasságot, családalapítást. Talán a legkézenfekvőbb új a menyasszonyi ruhád, de lehet az egy újonnan vásárolt cipő – bármi amit újonnan veszel.
A valami kölcsön szimbolizálja a jó szerencsét, azt, hogy ugyanúgy kell figyelni közös életetekre, mint ahogyan vigyázol a kölcsön kapott holmikra. Fontos, hogy olyasvalakitől kérj kölcsön kiegészítőt, aki már házas. Lehet ez akár egy kis apró dolog is…amit jószívvel adnak kölcsön neked.
A kék szín a hűséghez, tisztasághoz kapcsolódik. Sokan a harisnyakötőjükbe csempésznek bele egy kis kék szalagot – rajtad múlik hol találod meg neki a legjobb helyet. Ha túl sokat gondolkodnál rajta, az azért elég nagy üzenet.

És hogy a nagyővel kötöd-e össze magad a csodás napon – megtudhatod, mit hozhat a sorsod vele – szeretettel készítek kapcsolat elemzést számodra –  sok boldogságot kívánok Nektek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot-elemző mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu