Új sorskörben

Húzd fel egészséges határaidat, ne foglalkozz mások véleményével!

Amit uralhatsz, és a kontrollod alatt tarthatsz: A határaid, a gondolataid és tetteid, a céljaid, azt, hogy mire fordítod az energiádat, hogyan beszélsz, és miként kezeled a változást. Te vagy életed sors-és forgatókönyvírója –  sose feledd el: Tiéd a főszerep!


Szeresd és tisztelt magad, azt aki vagy.  Jogod van úgy döntened, hogy nem panaszkodsz tovább! Jogod van úgy döntened, hogy talpra állsz! Jogod van úgy döntened, hogy boldog leszel! A te saját életedben jogod van döntéseket hozni – sose add fel önmagad azért, hogy másoknak megfelelj. Amit teszünk, és ahogyan gondolkodunk az nagymértékben befolyásolja életünk minőségét. Ha teljes életet akarunk élni, akkor át kell éreznünk minden egyes lélegzetvételt, és tudatában kell lennünk minden pillanatban annak, hogy a jelenben élünk.
Ha az élet iránti szeretet vezérli a tudatosságunkat, akkor összhangban kerülünk a körülöttünk élő világgal és jutalmunk a belső béke lesz. Törekedj az egyensúlyra és a harmóniára. Zárd ki a külvilág démonait, a múlt lehúzó árnyait, a félelmeid – szabadulj meg a negatív érzéseidtől, és engedj szabad utat az új pozitív lehetőségeknek.
Merd és akard a jobbat – tisztítsd meg belső világodat. Kezd el teremteni – a Merkúr-Mars-Uránusz megújulást  segítő rezgéseiben – új gondolataiddal egy fénnyel teli, magasabb minőségi új életet. Kapcsolódj eredendő, ősi spirituális lényedhez. Építsd fel egy új sorskört: egy tisztábbat, egy örömtelibbet, amelynek alapja az önmagad iránt érzett szeretet és tisztelet, az Univerzumba vetett hit legyen.


Ha elakadnál, vagy nem érted a tanítást: energetikai oldás, blokkoldás, égi útmutatás, angyalozás, terápiák, ezoterikus tanácsadás Hölgyeknek – fél órás, órás és másfél órás időkvantumban. Online is vállalok foglalkozást – előre egyeztetett időpontban – érdeklődj a részletekről nálam. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot-elemző mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu