Egy új sorskör nyílik!

2018-ban egy új életszakasz kezdődik el mindenki életében.

„Ügyelj gondolataidra, mert azok szabják meg szavaid. Ügyelj szavaidra, mert azok szabják meg tetteid. Ügyelj tetteidre, mert azok szabják meg szokásaidat. Ügyelj szokásaidra, mert azok szabják meg jellemed. Ügyelj jellemere, mert az szabja meg sorsodat.” – Frank OutlawBLOKKOLDÁSOK magas minőségben!
Amikor a sorsútról letévedünk – eltévedünk.
A spirituális tanácsadáson a konzultáció alatt  fény derül a blokkokra –  a tanácsadó nem tünetet kezel, hanem a baj lelki okait deríti fel. A betegség lelki okának megtalálása magában hordozza a betegség megszüntetésének lehetőségét. Minden negatív élethelyzet lelked ellen való vétek – előbb-utóbb betegséggé alakul. Rajtunk múlik a gyógyulásunk, a szándékunkon, a hitünkön, az akaratunkon és a lelkierőnkön, egészen pontosan azon, hogy hajlandók vagyunk-e önmagunkon változtatni. Minden úton – az egészség felé vezető úton is – csak elindulni nehéz, minden lépésnél egyre könnyebbé válik a haladás, mert egyre jobban érezzük az eredményt.

“Az, aki nem a saját útját járja, előbb-utóbb megbetegszik, hiszen minden fizikai fájdalom, rossz érzés üzenet a lelkünktől. A lényeg, hogy azzal foglalkozz, ami Te vagy, találd meg az életben a megfelelő segítőtársakat, és teremtsd meg a belső harmóniádat. ” – Szepes Mária


Egy apró pozitív gondolat megváltoztathatja az egész napodat!
A negatív események a fejlődésedet segítik. A pozitív események a lelkedet táplálják. Energiaszinted nem csak pénzt vonz életedbe, hanem minden mást, beleértve más embereket is. Ha nagyon alacsony az energiaszinted, ugyanazt az energiát vonzod be, amit kibocsátasz. Más szavakkal olyan embereket és kapcsolatokat vonzol életedbe, melyek ugyanilyen alacsony szintű energiával rendelkeznek.Tehát hasznos dolog az energiaszint növelés – ezt energiagyógyászként is vallom! Pozitív energiánk mágnessé tesz minket, ami még több pozitív energiát vonz. A szellemi fejlődés csakis a saját tapasztalatainkon keresztül érhető el. Minden új megtapasztalás egy-egy önbeavatás. Feljebb lépni fejlődni életprogram – a spirituális lét az Élet megtapasztalása. A tudatos út a szív vezérelte döntések helyes iránya. Az Életedben minden csakis érted van.

Asajah
spirituális tanácsadó

 

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
stresszoldás – helyes énkép rögzítés – berögzött félelem minták oldása.
csakra-aura tisztítás, harmonizálás.