Elakadások, tévutak a sorsúton

Energetikai tisztítással várom a Hölgyeket!

Ha elakadnál blokkokat tapasztalnál a sorsutadon, mindig érdemes rontásvizsgálatot kérned.
Van, amikor egy-egy blokk adódik, hogy nem a saját sorsutadon jársz. Gátolhatnak negatív, önkorlátozó gondolatok is, kioldatlan karmák. Ilyenkor egy önismereti konzultációt ajánlom – amely felfedi az önsorsrontást,  kioldja a félelmeket és visszavezet az élettervedhez. Hatásos ezoterikus terápiát végezhetünk, a foglalkozás alatt angyalokat is imaginálhatunk hozzá.
Van, amikor valaki gonosz gondolatokkal rontást teszt valakire, és ezért állandósul az elakadása; és van olyan, hogy egy asztrális elementált szerkesztve megköti az illetőt, és elveszi a szerencséjét.
(A rontó energiát alkalmazó személy komoly karmát követ el – ami ebben az életében utoléri. A karma kiegyenlítődést minden esetben a  szellemvilág felügyeli.) Ha fekete  energiák vannak rajtad akkor az átokrontás levételt javasolom számodra. Kedvező esetben egyszeri, súlyosabbnál négyszeri alkalommal.

Amikor bejelentkezel a vizsgálatra én már látom, hogy mi a gond –   érzékelem az aurádat.  Egyeztetés alapján órás időkvantumban tudlak fogadni, személyes foglalkozással – ha a családodra is szeretnél tisztítást kérni, külön egyeztethetünk.
https://asajah.hu/rontaslevetel-energetikai-tisztitas/
A tisztítás-hangolás után visszatalálhatsz az eredeti sorsutadra. Kívánom,  hogy legyen boldog, áldásos életed – elérd azt, amire vágysz. találjanak rád a sikeres lehetőségek. Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu