ELÉRKEZETT A NYÁR UTOLSÓ TELEHOLDJA!

HÉTVÉGI TELEHOLDBAN – LELKI-ÉRZELMI TISZTULÁSBAN.

„Most ne azon tanakodjál, hogy mid nincs. Azon törd a fejed, hogy mihez tudsz fogni azzal, amid van.” – Ernest Hemingway

 

Telehold – 13 óra 57 perckor telítődik a hold vasárnap a Halakban. Csodás előre megérzéseink lehetnek, intuíciónk megnő – a Halak igen spirituális jegy. Misztikus energiákkal lengi körül a telehold a hétvégénket. Nemcsak elengedésre jó alkalom, de mély meditációkra is jó – jóslásnak is kedveznek az energiák! A nagy rendrakást segíti majd az augusztus 27-én tolató helyzetéből megálló Mars – aktiválódnak az energiák. Hiba kijavításra, korrigálásra is lesz elég erőnk. Habár előre még nem indul, majd csak október 6-án indul meg újra égi pályáján. Vele erősödik a libidó és a tettrekészség, a célorientált energiákkal többet hozhatunk ki minden élethelyzetből.

A Nap a Szűz jegyében van – rendrakásra int mindenben, így hát ahol, amiben nincs rend ott nagy vággyal láthatunk neki a tisztító elrendezésnek most.
Ha nyomaszt valami ebbe az időszakban bizony felerősödhet, a harc belülről folyik benned – önlegyőzés, győzelem. Ne feledd amihez nagyon ragaszkodsz az sosem volt a tiéd! Nézz szembe félelmeiddel és engedd őket el! Bizony a Telehold feszültségek is hoz majd – az értelem és érzelem vonatkozásában is – a megtartó, és elengedő rezgések kételyeket ébreszthetnek. Kapcsolatainkon keresztül szembesít majd, hogy hol tartunk a fejlődési szakaszunkban. Kérheted Rafael arkangyalt, hogy gyógyítsa a kapcsolataidat, és abban is hogy helyesen használd a kommunikációdat. Figyeljetek ma a sporttal, közlekedéssel – kisebb lábsérülések lehetnek a figyelmetlenségből. Ha habzsolj, légy mértéktartó emésztési, gyomor problémákat okozhat a mértéktelen evés-ivás! Fogorvoshoz se jó menni ma – a fájdalomcsillapítót nem igazán hatnak.
Az őszinte, tisztázó, nyílt beszélgetéseknek viszont nagy ideje lesz. A föld eleműeknek az otthonnal kapcsolatod dolgai akadnak – ha megtalálják a munka és a lazítás közötti aranyközéputat, jól szórakozhatnak. A levegő elemnél azonban váratlan szokatlan blokk akadhat, vigyázat  konfliktusveszély is fennállhat, vasárnapra már rendeződnek a dolgok, barátok közeledhetnek pozitív energiákkal. A vizes jegyeknél pedig a vidám, jó hangulaté lesz a főszerep és mindenben jó lehetőségek kínálkozhatnak. A tüzes elemek szülöttei inkább a békés-csöndes rezgésekre vágynak – a nagy beszélgetések harmóniájára, szeretteikkel. Van akiknél bizony radikális átalakítás történhet a kapcsolatrendszerében, ez  egy minőségi szintet lépést jelenthet a párkapcsolatokban is. A külső-belső rendrakást segíti az ég – a Szűz, Plútó, Nyilas energiái kedvezően hatnak.

Az időkapuban Lekabél őrangyal uralkodik az Uraságok Karából, Heszediél arkangyal csapatából. Ez az angyal Heszediél-Jupiter szolgálatában álló merkúri energiákat uralja. Segít abban, hogy pártfogoltjai jól boldoguljanak. Ma idézhetjük őt. „Lekabél őrangyal segíts nekem, hogy fejlődésem ezen utolsó szakaszában, bocsáss rám derűt, amely ahhoz szükséges, hogy az előző életem során gyűjtött tapasztalatokat feldolgozzam és beépítsem személyiségemben!”
Ha elengedési gondjai vannak, szeretettel várlak hétvégén is konzultációs programmal.

Ügyelj a test-lélek és szellem egységébe benned – a Telehold rezgése most ebben segíthet! Csodás kapcsolódást a gyógyító energiákhoz!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 202782612