Teremtő vagy!

A teremtés képessége benned is jelen van!

A teremtés – a vágyaink fizikai szintre való bevonzása lehetőség arra, hogy teremts. Arra, hogy megteremtsd azt, amire szükséges van az életed harmonikus viteléhez! A vonzás törvénye szerint, bármit – legyen az, akár jó, akár rossz – be tudunk vonzani az életünkbe. Ezért nem mindegy, hogy milyen gondolataink vannak. Minden gondolatnak érzelmi töltete, rezgése van, mely által bevonzzuk a dolgokat. Tudatosan gondol csak végig előbb mit is szeretnél, s csak ezután kezd el a teremtést.

Kérjünk.
Vegyünk egy papírlapot osszuk két részre: az egyik felére írjuk rá, hogy mit nem szeretnénk, a másik oszlopba pedig ennek pont az ellenkezőjét, vagyis azt, amit szeretnénk.

És mondjuk is ki, hogy a fizikai szintre bevonzzuk!

Képzeljük el, amit szeretnénk.
Bármi, amit szeretnénk, képzeljük el. Ha például egy autóra vágyunk, lássunk az szemünk előtt, hogy az már a miénk. Vagy képzeljük magunkat egy új munkahelyre. A belső látásunk, elképzelésünk csodálatos teremtő erővel bír.

Higgyünk.
Bízzunk benne, hogy amit szeretnénk, azt meg is fogjuk kapni. És közben ne legyenek olyan korlátozó, akadályozó gondolataink, hogy „erre én úgysem vagyok képes”.

Tegyünk érte.
Végezzük a hétköznapi feladatainkat, de közben vegyük észre azokat a dolgokat, melyek hozzásegítenek az új életünk megvalósításához.

Fogadjuk el.
Ha megkaptuk, fogadjuk el, és örüljünk neki, mert megérdemeltük.

Adjunk hálát.
Minden nap legyünk hálásak, hogy egészségesek vagyunk, szeretetben élünk, van fedél a fejünk fölött…
Azért legyünk hálásak, amink van. A hála felgyorsítja a manifesztációt.  Ha elakadnál, vagy nincs elég energiád hozzá – vizualizációs teremtő agykontroll tanfolyammal szeretettel várlak. Teremtésre fel!

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Tanácsadás
Energetikai tisztítások.
Angyal tanfolyamok – Halott kommunikáció
Programozott teremtés- bevonzás.
Kapcsolat: 202782612

TEREMTŐ PROGRAMOZÁS A GYAKORLATBAN! Vizualizációs agykontroll tanfolyam:
https://asajah.hu/gondolatok/teremto-programozas-gyakorlatban.php