Szellemi fejlődés – ezotéria

Ezotéria, a  tudatos gondolkodás.
A tudatosság fogalma: tudni, hogy mi a feladatunk és azt őrizni, fejleszteni és tanítani. Ehhez az úthoz adja meg az eszközöket az ezoterika. A legjobb mantra: „Ma eldöntöm, megoldom és megcsinálom mindentől és mindenkitől függetlenül a feladataimat.”


Mindenért hálát kell adni a jóért, és a rosszért is. Minden okkal jött létre, minden megtanít valamire. Minden helyzet és minden ember fejlődni tanít. A negatív dolgok megtapasztalása is segít a fejődésben. Néha hibáink a legnagyobb tanítóink lehetnek. Az önbeavatás – tükör által világosan! – nemcsak pozitív, de negatív megtapasztalások is lesznek.
Áldás minden tanítás: https://asajah.hu/gondolatok/aldas-minden-tanitas.php
A szellemi fejlődés kevés, emberileg is változnunk kellene úgy, hogy nem általánosan, hanem minden nap figyelünk a másikra, a környezetünkre, és segítünk ott, ahol tudunk. Ne a kapcsolatainkat és a munkánkat áldozzuk fel a spiritualitás és az ezotéria oltárán, hanem fordítva: ez utóbbi kettőt használjuk fel a meglévő kapcsolataink és a munkánk jobbá tétele érdekében. A nagy boldogság keresésben ne a hibakeresés, és az elengedés legyen a divatos tender. Inkább a ‘Ma is szeretem és tisztelem a Páromat akkor is, ha ő máshogy gondolkodik…’ című lehetőség motiváljon ebben.
Az ezotéria megtanít a türelemre is. Mindennek eljön az ideje – arra, hogy  nem kell siettetni a dolgokat, mert minden a legtökéletesebb isteni rend szerint halad. Mindennek rendelt ideje van az ég alatt – a szeretet türelmes. Amikor türelmetlen vagy nem a krisztusi fényenergiákban rezegsz, a másik oldalnak adsz fekete energiát.

Sokan azzal keresnek meg, hogy szegénységben élnek – a bőség fogalmának kirekesztésében. Nézzük ennek a tanító aspektusát ezoterikusan.  A szegénység bizony  ráébreszt az élet fontos dolgaira. Tudni, érezni, fizikailag átérezve megtapasztalni, mit jelent egy pohár víz, egy tál étel, egy órányi szabadság. A szegénység megmutatja, valójában milyen kevés is az elég és milyen gazdag is vagy valójában. A szegénység érzet elnyom és meggyötör és kihozza belőled a félelmeid, az egód által elnyomott rejtett képességeidet, a vibráló életösztönt és kreativitást.
Egy közkedvelt, írónő feltette nekem a kérdést: ‘Mond Asajah, vajon miért lopták meg egy családi kirándulás alatt. Mit vétett, miben bűnös, miért kapta ezt a tanítást?!’ Ha veszteség ér bennünket fel kell, hogy tegyük magunknak a kérdést: Valóban szükségem volt arra a tárgyra, amit elloptak, mi az, amit nem adok meg magamnak? Miért engedem, hogy szükségben éljek? Meg tudom-e engedni magamnak, hogy ítélkezés nélkül megéljem a hiányt. A pénz energia. Jön és megy – áramlik! Ha ezt el tudod fogadni könnyebb lesz be és kiengedni az életedből…csakis így tudsz megszabadulni az önsajnálattól, a zsugoriságtól és a szegénységtudat ördögi köréből. Erre a gondolatra a hölgy keményen letiltott – talán nagyon betalált a tanítást. (A tolvaj megkapta a büntetést, a karma őt is utolérte… A hölgy pedig egy újabb veszteség előtt áll, mindaddig amíg be nem fogadja  a tanítást.) Teremteni mindig a bőség teréből szoktunk – a szegénységtudatú gondolkodáson azonnal változtatni kell. Tedd fel magadnak a kérdést – te gazdagnak vagy szegénynek tartod-e magad?!
Mindenki hibázik élete során, mivel az akadályok folyamatosan érkeznek, abból a célból, hogy megtanulj egy újabb leckét és a következő szintre léphess. De ameddig nem teljesíted a jelenlegit, addig nem haladhatsz tovább, így igaz! Ha felismered a sorsodat, a választott életutad minden tanítás benned teljesedik ki. Az akadályok azért vannak, hogy általuk fejlődj és tapasztalj, de soha nem azt a célt szolgálják, hogy elbukj, vagy gyengébb legyél.
Ha szeretnéd tudni a karma, életfeladat, küldetés fogalmak mibenlétét a saját életedben szeretettel várlak sorselemzésre konzultációs időben.

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Konzultációk, tanfolyamok.
Energetikai tisztítások.
Tértisztítás.
Kapcsolat: 20 278 26 12


https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php