Megint egy új hét, egy új életkör veszi kezdetét.

HETI TAROT

Ha sietsz, csak türelmesen – ne kapkodj, érlelődnek a dolgok… Sorsbolygónk csak szeptember 11-től indul előre –  gyökér csakrát erősítve meg! – tervezni, és gondolkodni ad időt Neked!

A hét eleje:
A Válaszutak. VI. Döntéshelyzet. Lehetőségek.
Csendesedj le és figyelmed a belső hangodra tereld: hallgass a megérzéseidre, a szíved vezessen mindenben.
Ami nagyon erősen dübörög benned, az nem a tiszta hangod lenne, az ösztöneid megérzik, ha valamiféle démon vezérel.
Légy tiszta, lelki tanítód vezet. A lelked tudja mi az igaz! Életmódváltás, érzelmes beszélgetések ideje lehet.(A Mars újra nekiindult!)

A hét közepe:
A Pápa V. Terveid beérnek az ég meghallgatta szavad.
Ha segítséget kérünk a mennytől, mindig egy földi angyal érkezik. Segítő érkezhet, lehet nő, vagy férfi alak. Akár szerelmi téren is jöhet társ, kapcsolat.Légy körültekintő, megfontolt, ha üzleti ügyről lenne szó, vagy egy jó ajánlat érkezik általa.
Meg fogod érezni, ha csalárd dologról van szó – ebben ne legyenek kétségeid. Hivatalos ügyek intézésére is jó alkalom. (Retrográd Uránuszban leszünk.)

A hét vége:
A Mágus I. Varázslatos energiák – misztikus napok.
Ha te vagy a mágus varázsolj sok pozitívumot. Figyelj arra, hogy ki varázsol benned – a boszorkányos erők meg le lopjanak. Nem mindenki tiszta, vannak rosszra vezető utak.Légy kreatív, tégy bölcs dolgokat – az életed teremtője vagy, a sorsodat Te magad írod! Amit szívből teszel az Áldás van! Új ismeretségek is jöhetnek, kapcsolat rendezésre jó időben vagy, de a romantikus programoknak is kedvez majd a hétvége. (A Nap az Oroszlánba, a Vénusz uralma alatt.)

Ha elakadnál tarot -elemzéssel, és önbizalom erősítő energiákkal szeretettel várlak, ha konzultációs időben felkeresel.

A tarot lapok valójában élni tanító üzenetek. A magasabb világ rajtuk keresztül üzen Neked. A kártyák segítségével megérthetjük önmagunkat, vagy azokat, akikkel kapcsolatban állunk.

„Mágus vagy! Gondolataiddal szünet nélkül teremtesz a láthatatlan síkokon. Vigyázz hát, hogy gondolataid mindig a fehér úton járjanak, nehogy olyan csírákat lobbants életre, amelyekből rózsa helyett kígyó bújik elő.” – Szepes Mária

A TAROT BÖLCSESSÉGE  ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.

Varázslatos energiákkal teli, áldott szép hetet kívánok Mindenkinek!

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tart mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász -angyalterapeuta

 

ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok neked, a linkre kattintva elérhető:https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php

A fenti egy általános jóslat – egyéni tarot-elemzés egyéni, személyes konzultációban kérhető.
Kapcsolat: 20 278 26 12