Életdöntések – sorslépések!

Adj erőt és időt annak a célnak, amit el akarsz érni!

„Azt hiszem, szögletesen születünk, és gömbölyűen halunk meg. Ahogy az élet vize átmos minket, elveszítjük kiszögelléseinket, ami a javunkat szolgálhatja. Ugyanakkor veszíthetünk abból a határtalan bölcsességből, amellyel születtünk. De a bölcsességnek a nyomai azért velünk maradnak, épp csak ki nem bökik a szemünket. „- Daniel Gottlieb


Nem irigykedni kell másokra, hogy nekik jobban megy, sugároznak, és ragyognak, tengerpartot mutatnak. Tegyél te is azért, hogy visszanyerd az erődet. Mutass jó példát – húzd ki magad a gödörből, az elakadt élethelyzetből. Ha nem a lelked vezet, hanem számító énedre hallgatsz, magadon sokat ronthatsz – az álságos lét tévutakra vezet.A hamis barátságokat ne tarts életben. Ahol nincs helyed ott ne maradj! Ne hergeld magad hamis illúziókba – ahol már nem kellesz, onnan lépned kell. A magány furcsa társ, – vele sokra nem mehetsz. Építsd kapcsolatokat, barátkozz, – nevess. Csinálj valamit lelkesen – a sikerélményed igen hamar megjöhet. Lépésről lépésre haladva, okosan, tudatosan, bölcsen te is nagyot arathatsz, ha bízol kicsit magadban. Ha viszont hamis dologért rajongsz, abba nagyon hamar belebuksz. A pozitív megoldások mindig a fényben lesznek, könnyen észreveheted őket, csak nyisd ki a szemed.


A TAROT KONZULTÁCIÓKON:
Segítek jobban belelátni a sorsodra, merre
mehetnél, milyen opciókat tartogat az életed!
https://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php

Ne várakoztasd magad, és ne élj kellemetlen bizonytalanságban. Ha félelem ül benned, vagy harag,azt el kell engedned, mert különben minden csakrád bezáródik, és nem sikerül semmi sem! Ne keseregj a rossz sorsodon, hanem lépj egy nagyot. Csakra-aura tisztító harmonizálásra, blokkoldó energetikai elengedő oldással magasabb energiaszinten lehetsz – így teremtő erőd is megnőhet. Magas energiaszinten, a bőség és a szeretet vonzásában már jobb hangulatban élvezheted a létedet!
Gyere el hozzám, és engedd hogy segítsek Neked. Mély, elemző beszélgetésekkel,  sorsoldó gondolatokkal várlak. A jó tanács már fél megoldás – ha Te is hozzáteszed a részedet saját életed ura lehetsz!

Szeretettel várom a spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Auraolvasás
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Spirituális tanácsadás