Életed teremtője Te vagy!

Életed varázslója, teremtője vagy!

Szabadulj fel, mindattól, amire már nincs szükséged! Életed rendbetételének belülről kell fakadnia. Nem kell másokra várnod, hogy életedet ráncba szedjék. Amint mozdulsz, a világ is mozdulni fog. Az önszeretet vezet el az önfelvállaláshoz, mindig hallgass a megérzéseidre, a sugallatokra, fogadd el, hogy Isten gyermekeként különleges képességekkel születtél.


Ne álmodd az életed, inkább éld meg az álmaidat!

Érzéseid, gondolataid, tetteid, értékes ajándékok a Teremtőtől. Használd őket tudatosan saját békéd, harmóniád megteremtésére. Így járulsz hozzá legjobban a világ felemelkedéséhez. Ne csak ezen a napon, hanem életed minden napján törekedj erre, hiszen minden egyes pillanatban teremtesz. Ahol életed elakadt ott hozz új döntéseket, tettre készen lépj, és csak azt hagyd meg, ami felszabadít és felemel. Ne élj hamis álomvilágban, ne legyen illúzió életed minden napja. – ébredj fel és teremts egy jobb holnapot!- ne légy áldozattá, ne szenvedj, tisztítsd ki a rossz energiákat – hallgass szíved hangjára és tudatosan emeld fel az életed!


Ha változtatni akarsz elakadt emberi kapcsolataid diszharmóniáján, ha fel akarod tárni betegségeid üzenetét, ha eldöntötted, hogy meg akarod változtatni elakadt éltedet, kész vagy érte önmagadon dolgozni, avagy segítség kell az elengedéshez szeretettel várom bejelentkezésed:
Blokkoldó energiák – spirituális terápiák,  tanácsadás sorsdöntő kérdésekben.

Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah

Spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász, angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tanácsadás – spirituális terápiák.
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.
Kapcsolat: 06202782612
https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php