Újhold a Skorpió jegyében

2018. november 7-én 18 óra 3 perckor érkezik az Újhold friss energiájával!

Átalakulás az újrakezdés energiájával.
Egy új sorskör veszi kezdetét – az Uránusz hátrál a Kosban a Jupiter a Nyilasban. A múlt tettei mint karma kapcsolódnak az Uránuszhoz. Gondold végig az elmúlt években mit tettél jól, s mi az amit ma másként választanál.  Egy új, boldogabb életet tervezhetsz most. Előbb azonban el kell engedned a múlt lehúzó terheit. Ha szeretet magad semmi sem lehetetlen. Ne élj boldogtalan kapcsolatban, mert önsorsrontást követsz el önmagad ellen. A jól működő párkapcsolatok, kapcsolatok most elmélyülhetnek, a nem működők pedig ‘elégnek’! Igen érzelmes és szenvedélyes időszak lesz a szerdai nap.

Gyógyítsd meg a sérelmeidet, hozd rendbe a kapcsolataidat. Nézz szembe a félelmeiddel és önmagaddal, mi az ami gátolt eddig, és mi az amin jobbítani lehet. Minek van itt az ideje, és mire értél meg… Gondold át a céljaidat, vizsgáld meg a gátjaidat. Ha konkrétan megfogalmazod a terveidet és kellő energiát adsz nekik sikerre vezethetnek. Akaratod segíti a megvalósulást, használd a teremtő mágiád. Engedd el a mérgező kapcsolódásaidat is! Ha egyedül nem megy oldó, blokkoldó elengedő terápiákkal szeretettel várlak, ha megkeresel.
Most érdemes átbeszélni, és kijavítani a gondokat. Ha elengedjük a régi mintákat, új pozitív dolgokat vonzhatunk be az életünkbe. Elemezhetjük most azokat a lelki sebeket, amiket egymásnak okoztunk, és átértékelhetjük a történéseket. Ideje lesz  most a megbocsátásnak is! Érzelmes mély lelki beszélgetésekre is alkalmas ez a nap és a még utána következő három is. Az Újholdhoz most a Neptunusz és a Plútó is kapcsolódni fog.  Igazán sejtelmes és misztikus energiákkal telítve a téridőt.
Szerelmi mágiáknak is jó ideje lesz!

Álmaink is különösen nagy erővel hatnak. Szentelj időt a jövőd átgondolására, érdemes egy kicsit lecsendesedni.
Az Időkapuban Szehaljah Őrangyal áll, gyógyító, termékenységet hozó, terveket segítő energiájával; a Fényességek karából, Rafael  Arkangyal csapatából.
Különleges lehetőséget kapunk az égiektől, hogy a valódi, hiteles spirituális kapcsolódáson dolgozzunk együtt most a  társunkkal. Használjuk ki ezt a varázslatos energiát és ünnepeljük meg egymást!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés – Szerelmi jóslás.
Energetikai tisztítások –  Szerelmi Angyalmágiák.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.