Váratlan, különleges lehetőségek ideje jön el!

A JUPITER A NYILASBA LÉP!

„Bármit is csinálsz, lángoljon benne a szíved. Tedd alázattal, kitartással, és szenvedéllyel! Legyen az csók, ölelés, karrier, álmok, vagy csak egy nap a munkahétből. Élj végre tiszta szívvel, mint a gyerekek, s ne hagyd elfutni a perceket! Ne feledd, amit szívből csinálsz az élni kezd!” – Peter Noel

A Jupiter a saját jegyében november 8-án lép át és igen-igen otthon érzi majd itt magát – egészen 2019. decemberig itt is fog tartózkodni. A Jupiter a szerencse, a kiterjedés és a bőség bolygója most radiális változásokat is hozhat. Erős pozitív, bizakodó energiákkal tölt el bennünket rezgése. Ismerkedésre, utazásra, költözésre is jó időt adhat. Tágabban fogunk gondolkodni, elrontott elakadt dolgainkban megtaláljuk a legjobb megoldást. Problémamegoldó képességünk is megnő. Tartózkodjunk viszont a kicsinyeskedéstől és a felületességtől, mert ez veszélyeket rejthet. Emelkedj és gyarapodj a csodás szellemi energiákban, és élvezd a gazdagító lehetőségeket.

Ez a jegyváltás minden jegy életében kedvező változást hozhat, leginkább azon a területen, ahol a képletében a Jupiter tartózkodik. Mindenképpen a nagy lehetőségek idejébe érkezünk – engedd hát, hogy áramoljon minden pozitív új feléd. Elkezdődhet egy új korszak, egy új sorskör. Az is lehet, hogy a hivatásban lesz valami nagyobb kihívás, de belekezdhetünk egy életmódváltásba is, vagy egy új kapcsolatba is. Egy új fejlődési, tanulási szakasz veheti kezdetét, újabb nagy megtapasztalások gazdagítva. Ha önbizalmad, hited van, sok mindent elérhetsz, és messzire eljuthatsz.

Lehet, hogy kockáztatnod kell, de a komfortzónádból biztosan ki kell lépned, hogy nekiláss az új lehetőségeknek. Növekedhet benned a megértés és elfogadás képessége, de akár nyithatsz új dolgok felé és talán a saját életedet is más szemszögből láthatod. Nagylelkűbbek leszünk, és optimistábbak a tüzes nyilas energia, lelkesítő konstellációjában. A lelkünkre hallgatva átvarázsolhatjuk életünket. Van aki már el is kezdte, mert érzi a változás szelét… A Jupiter a Nyilasban nyíltságot és szilárdságot hoz: nyíltságot minden új gondolattal szemben és szilárdságot, örök hitet az életben.  Ha feszült és tanácstalan vagy – útmutató tarottal, oldó terápiákkal várlak. Hangolódj a csodás energiákra, és áldásban kezdj hozzá az új életedhez!

Léleköleléssel:
Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés.
Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 06202782612
Skyepon és messengeren is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim: https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php