Élj elengedésben, megengedésben

Belső mély meditációban

ELSŐ CSAKRA:

Hajlandó vagyok elengedni minden félelmet, aggodalmat és helyzetet, ami a pénzzel, a karrieremmel, a biztonságommal és a védelemmel kapcsolatos. Tudom, hogy tökéletesen Védve vagyok, és minden szükségletem a Bőségben van kielégítve.

MÁSODIK CSAKRA:
Minden vágyam és étvágyam a fénybe engedem. Elengedek minden félelmet és negatív gondolatot, ami megakadályozza, hogy békét, harmóniát és egyensúlyt érezzek. Minden gondolatom és érzelmem harmóniában áramlik. Minden vágyam tökéletesen kiegyensúlyozott.

HARMADIK CSAKRA:
Hajlandó vagyok elengedni minden félelmet és helyzetet, aminek köze van a hatalomhoz és az irányításhoz. Teljes mértékben elfogadom a hatalmam, jó, hogy én irányítom az Erőm, és engedem, hogy használjam az Isten által adott erőt, Szeretetet és Fényszolgálatot.

NEGYEDIK CSAKRA:
Önként elengedek minden félelmet és aggodalmat a Szeretet adásával és kapásával kapcsolatban. A szívem nyitott és szabadon áramlik a magam és mások iránti szeretettel. Megengedem magamnak, hogy szeretetet adjak és kapjak könnyen.

ÖTÖDIK CSAKRA:
Önként elengedek minden félelmet és negativitást, ami megakadályoz abban, hogy kimondjam az igazam. Szeretettel mondom ki az igazságomat, és engedem, hogy a Felsőbb Énem beszéljen rajtam keresztül. Szavaimmal szépséget teremtek ebben a világban.

HATODIK CSAKRA:
Önként engedek el minden félelmet, hogy lássam a Múltat, jelent és jövőt. Elengedek minden félelmet, hogy képesnek kell lennem látni a Fény szerető lényeit. Nekem jó, ha látom az igazságomat. A Látásomat tökéletesen elrendeli és megvilágítja a Szeretet.

HETEDIK CSAKRA:
Megengedem, hogy a Fény feloldjon minden olyan akadályt, amely megakadályoz abban, hogy isteni bölcsességet és útmutatást kapjak. Elengedek minden félelmet, hogy hallgassak a Felsőbb Énemre, Istenre, az angyalaimra és a szellemi vezetőimre. – Laureano G Gonçalves