Erőteljes nagy lendülettel

Újhold érkezik a Vízöntő jegyébe

A levegős újholdat január 21-én 21:54 perckor üdvözölhetjük. Új lehetőséget kínál: karrier, munka, pénz és szerelem és önfejlesztésterén.
Az Újholddal együtt álló Uránusz váratlan fordulatokat is hozat – hatalmas felismeréseink  lehetnek élet-sorsdolgainkban.

Január 20-án a Nap átlép a Vízöntőbe ez az energia a hosszabb távú terveknek ad nagyobb lendületet. Fontos, hogy legyen jövőképed – legyenek terveid, álmaid, célkitűzésed.
A Vízöntő Újholdban a  teljes újjászületés átalakulása érzése érinthet meg bennünket a  szenvedélyes energiákban. Ezzel elkezdődik egy teremtő időszak. Már a Mars és a Merkúr is aktívban, így  feladataink megoldásához nagyobb lendülettel, erővel áldanak az égiek.
Ugyanezen a napon az Uránusz az ébresztés és a fejlődés bolygója abbahagyja tolató, retrográd mozgását és újra aktívba vált – innentől felgyorsulnak az események. Véget ér a halogatás, az önsajnálat helyett nagy döntésekre inspirálnak a jelenlevő energiák. Pénzügyi terveink újragondolásában kapunk nagyobb rálátást. Engedjétek el a hibáztatást, keressétek az örömforrást. Legyetek kezdeményezők, kreatívok és kitartóak – a támogató energiák megsokszorozódnak.
A  jelenlevő Vénusz-Szaturnusz találkozóban a kapcsolataink tisztításának, harmonizálásának is jó ide lesz.

Az Időkapuban Umabél őrangyal fog tartózkodni az arkangyalok karából Mihály arkangyal csapatából. Ez varázslatos angyal önmagunk megismeréséhez ad segítséget, és ereje csodás előérzetekkel ajándékozhat meg. Idézd meg őt az őrangyalodon keresztül angyalszertartásban, hogy rezgésével megismerkedj. A  Sors mindig gondoskodik rólad, ha bízol a jövődben, hiszel magadban!
Most feltöltheted tarot lapjaidat, ásványékszereidet, kristályköveidet az újhold magas rezgésével. A holdséta is javallott akár társaságban, egyedül, avagy a pároddal romantikusan.

Elengedő, és teremtő meditációkkal, angyalmágiákkal, önbizalom erősítéssel, oldással, blokkoldással is kereshettek – érdemes előre bejelentkezni erre a napra hozzám. Ha bele szeretnél nézni a jövődbe személyes, egyéni jövőbe néző elemzéssel várlak.

Csodás teremtő időszakot kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: