A szeretet fényével töltekezhetünk!

H   E   T   I        T   A  R   O   T
November 28-tól december 4-ig.

Pozitív jövőképünk erősödik, bölcsen alkalmazkodunk a változó lehetőségekhez. Tudatosan összpontosítunk céljainkra, vágyainkra, álmainkra. Okos gondolatokkal inspirálva motiváljuk magunkat a bennünk lévő fénnyel. Szeretetminőségben kapcsolódunk társainkhoz. Adventben járunk – belső arany angyalunkon keresztül kapcsolódunk a felsőbb világokhoz.


“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Válaszutak IV. – Szabad szívvel hozott döntés.
Cselekedni, tenni lesz idő  a hét elejében – a marsikus-szaturnuszi rezgések is erre inspirálnak majd. Feladataink megoldásához is kaphatunk nagyobb erőt – karmatisztításra, oldásra is kedvező lesz a téridő. A jóvátételre sosincs késő. A mély lelki beszélgetések nagy fordulatot hozhatnak a kapcsolatokban: szakítás, újrakezdés, kapcsolatgyógyítás, kapcsolati szintemelkedés. Ahol nagy a szeretet-szerelem ott lélekszintű emelkedés várható, ahol alacsony szinten rezegnek az érzelmek, ott szétrezgés lehetséges. Beszéld át, beszéld meg társaddal az érzéseidet. Figyelj rá, és légy nyitott te is a közös megoldásokra.
Párkapcsolat-elemzéssel, kapcsolati tisztítással, szerelmi jóslással, személyre szóló kapcsolati tanácsadással várom a hölgyeket szeretettel.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
A lakás átszellőztetésének kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a viszeret és a lábszárat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a zsírok, olajok lesznek. A sajttál szőlővel finom uzsonna ötlet. Hajmosásra-festésre, kozmetikára, bőrápolásra, regeneráló masszázsra remek energiák lesznek. A Kos, az Ikrek, a Mérleg, és a Nyilas napjegyűeknek kedvező napjai lehetnek – teremtsétek meg a jó lehetőségeket. (A Hold a Vízöntő jegyében jár, november 30-án, szerdán lép át a Halak vizes jegyébe.)

Az Erő XI. – Kövesd az erődet!
Teremtő lépésekre kitűnő kreatív energiákkal áld az ég megint a jelenlevő szaturnuszi energiákban. A hét közepében  már idő van tenni, cselekedni – szenteld meg minden lépésedet. Spirituális erődet összpontosítsd a céljaidra így a megvalósítás frekvenciáján rezegve manifesztálhatod az elképzeléseidet a gyakorlatban.
Kapcsolódj imáidban, meditációidban szellemi segítőidhez, lelki vezetőidhez. Lecsendesedve, relaxált állapotban, teljesen kikapcsolva fontos üzenetekkel, tanácsokkal látnak el – halld meg őket!  Célmegvalósítást segítő energetikai agykontrollal is kereshettek.
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
A növénygondozásnak kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Igyatok meleg folyadékot: a gyömbéres, tőzegáfonya, vagy csipkebogyó tea remek ötlet. A kozmetikusodat és a masszőrödet bátran felkeresheted – hajvágást felejtsd el, korpa, és csomós haj kialakulásához vezethet. A Bika, a Rák, a Skorpió és a Bak napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre! (A Hold a Halak jegyében jár, november 2-án, pénteken lép át a Kos tűz jegyébe.)

A Pápa V. – Istennel való kapcsolódás: hit és bizalom
A hétvége idejében már átlépünk a decemberbe – a karácsonyi készülődésben adventet ünnepelve. A szeretet teréből tápláljuk min gondolatunkat, őszinte érzelmekkel telítsük minden szavunkat. Tudatos, bölcs, belső békével töltekezve éljünk meg minden napot. Erősítsük szeretteinkkel a szeretetszálakat, törekedjünk az empátiára, a megértésre- keressük mindenben a jó megoldásokat. A fény felé haladva jó úton járunk.
Csakra-aura-meridián-nadi hangolással, energetikai tisztítással jöhettek hozzám – akár ezoterikus ajándék is lehet a családnak.
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
A testedzésnek, ügyintézésnek, lomtalanításnak kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. A vajas-mézes kenyér ínyenc uzsonnaötlet.Kozmetikára, bőrápolásra, hajfestésre remek energiák lesznek, a hétvégében. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyűeknek kellemes hétvégéje lehet – a pozitív energiáknak adjatok teret. (A Hold a Kos jegyében jár, november 4-én, vasárnap lép át a Bika föld jegyébe.)

December 4-én, vasárnap már meggyújthatjuk a második gyertyánkat az adventi koszorúnkon. Az ünnepi várakozás napjaiban kapcsolódjunk az adventi angyalokhoz. Ezen a hétvégén a Szeretet, Harmónia, Tolerancia, Türelem, Hála angyala,  Chamuel Arkangyal látogat meg. imáinkban, meditációinkban szeretteinknek is kérjünk szerencsés áldásos lehetőségeket.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.


Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu