Elmúlt életek

Az előző és jövendő életeink összes emlékét a tudatalatti tárolja.

„A két legfontosabb nap az életedben az, amikor megszületsz, és az, amikor megtudod, miért.” – Mark Twain


‘Utazunk’ a múltban.
Az előző életbeli karmikus megtapasztalásaink megszerzése olykor kellemetes elfoglaltság volt, másoknak viszont igen kemény munka, talán nyomasztó emlékek sorozata. A mostani küldetésünk, és utunk a gyakorlatban pontosan ennek a régi útnak a felülírása, kitisztítására való törekvésünk lenne. A már megtapasztalt életek érzelme ebbe az életünkbe átpulzálhat.  Előfordulhat, hogy a régi életünket akarjuk továbbfolytatni. Ami elmúlt, azt már megtapasztaltuk, megéltük, leéltük. Most a  megtapasztalások lényegét kell értékelnünk, megértenünk, s feldolgozva továbblépnünk.

Előző életbeli karma.
A számmisztika és a lélekemlékezet szívcsakra nyitással – választ ad az előző életbeli megtapasztalásokra. A fel és leszálló holdcsomópontok nagy megmutatói ennek.
Valamint a  mostani spirituális életfeladatot is megadják.
Például van olyan, aki előző életében bosszúálló, manipulálgató karakter volt, szinte megszállottként használta erejét. A mostani életében csakis higgadt kitartó munkával juthat elő. Van olyan, aki önálló, akaratos ember volt, hajtotta a bizonyítási vágy, mindenben a legjobb, az első akart lenni. A gyors sikerek iránti vágy a másokra való odafigyelés hiányával járt. Ebben az életében meg kell tanulnia a másokkal való együttműködést, az alkalmazkodást. Meg kell tanulni, milyen hatalmas erő rejlik a szeretetben, és az összetartozásban… Sokféle karma, megtapasztalás és beavatás – mindenkinél más és más volt a lecke, és a mostani feladat. Sorolhatnám a végtelenségig. Ezernyi élet…ezernyi tapasztalattal.

A válaszok az Akashában vannak.
Gyakorta kerestek meg azzal, hogy a jelenlegi párotok volt-e már előző életbeli életetek része, és akkor abban az életben mi volt a kapcsolatotok értelmi lényege. Nos erre a kérdésre is fontos a válasz, hiszen sok mindenre fény derülhet, amitől jobb  lehet a mostani viszony. Kiderülhet, hogy a régi életben vér szerinti rokon, testvér, vagy talán csak  barát, csupán egy közeli ismerős volt a mostani párod. Hogyan lett vége a kapcsolatnak, és milyen karmát hozott. Előfordult, sok hogy házassági gondot oldott meg  az ilyen kérdésre adott válasz.  S amikor pedig előkerül a kérdésre a válasz, meg lesz a magyarázat, hogy most miért lehet jobb a dolog. Az Akasha krónika őrzője Uriel Arkangyal  segítséget ad arra,  hogy jobbá tegye a mostani életünkben elérni kívánt megoldásainkat. Az előző életbeli sorsba ‘utaztató’ program  része a tisztítás is, a múlt emlékeinek feldolgozása után – csupán egy feladat maradhat a tanultak beintegrálása életedbe. Mi az, amit őrizz meg belőle, mi az amit engedj el, mert sérülhet a lelked tőle. Saját magamnak is megcsináltam ezt a megoldást – s a képek, amiket feltűntek – megadták a választ a mostani leszületési életem küldetésére. Hála, szeretet és köszönet érte a mennyei segítőknek.

Hölgy a nagy gondban.
Nem olyan rég egy gyermekét egyedül nevelő hölgy keresett meg azzal, hogy a férjével gond van.  Külföldi munkára nevezték ki, komoly állásban van, s azóta sem jött vissza onnan. Telefonon tartják a kapcsolatot azóta is.  Ennek már lassan két éve lesz –  eleddig azzal kecsegtette, hogy  egy kellemes egzisztenciát épít fel most épp a családnak, s ha  majd kész lesz a nagy tervével visszajön érte, s a kisfiával magához veszi. A hölgy megbízva ‘hites úrában” el is fogadta  a mesét. A hölgy fogyatékkal született, sérült gyermeküket nevelgeti egyedüli magányában.  Sok a gondja – de szeretettel teszi anyai kötelességeit, ahogy jön sorban. Végül mégis gyanakodóra fogta  a halogató találkozást.

A múlt visszaköszön…
A lélekemlékezet megnyitása után ami látható vált, megdöbbentő válasz volt a kétkedő anya  kérdésére. Egy amolyan tömlöcben mutatták, réges-régi korban, fehér ruhában volt, szentséges áldott állapotban, nagy teherben. Vétke kicsi, büntetése nagy. A börtönőrben a mostani párját ismertük fel, akinek könyörgőre fogta a dolgot. Rábeszélvén, hogy segítsen a szökésében, s engedjen neki utat – hiszen gyermeket vár, börtönben szülné meg, s ezzel nem tudna szembe nézni soha. A férfinak tetszett a  hölgy,  viszony közöttük nem volt soha… ellenben segíteni tudott volna rajta. A kérésre  ellökte magától, és többé nem közeledett felé semmilyen formában.  Csupán a hangját hallotta olykor-olykor odakintről – amint utasításokat adott a többieknek felőle is… Ugye, hogy ismerős a helyzet – pont olyanféle, amilyen most van. A hitegetés bűvölete, illuzórikus  igézete… A férje a régi energiában élve, megint rossz döntést hozott… karmikus fekete pont. Nem fejlődött spirituális lélekké azóta sem.  A felelősséget nem vállalva, új életkört nyitott önmagának – mutatták a tarot lapok. Mint kiderült – a hölgy utánajárt, meglátogatta otthonában –  új élettársával szeretetben élt, éppen gyermeket várva…
A kérdező hölgynek 9-es sorsfordulati éve volt, igen gyorsan döntött a férje sorsa felől – élt a rendcsináló elengedés harmóniájával. A sértettség elmúlt,  a haragnak vége –  ‘oldással’ tudtam segíteni a felejtésben.

L é l e k e m l é k e z e t  – Előző életek – A nagy utazás.
A lélekemlékezet technikával képeket látunk, amiben benne vannak  a válaszok feltett kérdéseinkre. Amolyan életfilm vetítés – kockáról kockára; csakis azt az egy életet mutatja meg, és abban azt a pontot, részletes jelenben, amiben a kérdést feltettük az égieknek. Megérthetjük a miérteket. Ahogy előkerülnek a régi gondok lebontódnak a sérelmek… Nem marad sem félelem, sem negatív érzelem.  Feldolgozódik a múlt és a jelen. Az élet a legnagyobb forgatókönyvíró.

 

Asajah

spirituális tanácsadó  – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Bejelentkezés lélekemlékezet utazásra: 06202782612

Elérhetőségem: Délelőtt 10-től este 20-ig.
Budapest-Örs vezért tere – Asajah Stúdió