Engedd el Őt….

A Földhöz kötött lélek energiát von el tőled!

Nem minden elhunyt lélek megy át a Fénybe, amikor elérkezett az idő. Aki itt maradt földhözkötött maradt, energiát szív el az élőktől. Nem rosszindulatból, hanem azért, hogy maradni tudjon ezen a síkon. Ha megzavarodott talán azt sem tudja, hogy már meghalt. De az is lehet, hogy fontos üzenetet szeretne átadni az itt maradottaknak… Bolyong, s valahol érzi hogy rossz helyen van. Mert nincs itt már a helye. Amikor furán érzed magad, amikor arra gondolsz hogy nem vagy egyedül, akkor nem véletlenül érzed ezt. Ha rádkapcsolódik, összehangolódik veled – hadó energiával érzékelheted – ez mentálisan is káros lehet.
Gondold csak el, hogy ilyen nemes dolog is lenne, ha szabadon engednéd őt. Mert legbelül ezt akarja…mert nem ártani maradt, csak itt rekedt, s nem talál „haza”. Karmaként lesz jelen életedben, ha magadhoz kötöd –  mert nem tud vissza leszületni. Itt megjegyzem, hogy már tíz éven belüli leszületés is lehetséges – akár az unokádként is találkozhatsz újra vele.
El kell tehát engedned őt! A röghöz kötött lélek nem tud segíteni Neked, nincs helye eben a dimenzióban, csupán felzaklat, s energiát von el tőled. A Mennyország várja odaát, és oda üzenhetsz bármikor rágondolva, hogy melletted legyen – odafentről sokat segíthet neked, a megtisztulás utáni létében – akár szellemi segítőd is lehet.

Van egy különleges technika amit angyalterapeutaként megosztok veled, ha felkeresel. Angyalos konzultációban, arkangyali erőtérben dolgozom: Gyászfeldolgozással, elhunyt hozzátartozód Fény hazába emelésében is segíthetek. Terápiás megoldásokkal várom az ezoterikus Hölgyeket! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu