Engedd meg magadnak, hogy boldog légy!

 

Az én-szeretet az alap.

„Ha szereted magadat, a szeretet erejét működteted az életedben, és a világ visszatükrözi számodra azt, ahogyan bánsz magaddal. Ezért fontos, hogy szeresd magadat.” – Bagdi Bella

Mit is jelent az, hogy szeresd magad?
Ha belenézel abba a bizonyos tükörbe milyennek látod magad, el tudod-e fogadni önmagad olyannak, amilyen vagy? És ha nem, akkor miért nem? Mit gondolsz önmagadról? Az önelfogadás az első lépés. A benned lévő belső gyermeknek szüksége van arra, hogy szeresd őt, és elfogad magad. Ne büntesd magad azzal, hogy nem szereted magad. Tedd fel magadnak a kérdést: Helyén van-e az önértékelésed és az önbecsülésed?

Gondolkozz el azon, mi az ami örömöt okoz számodra, mi az ami jó lehet a Neked?
Minden ember akivel dolgod van, minden helyzet amit bevonzasz tükröt tart neked. Eben láthatod meg, hogy hol tartasz az életedben, mivé formáltad magad. Lehet, hogy egyszer csak kinövőd a régi éned, és el tudod fogadni magad, elfogadod a hibáidat, és ha fontos leszel magadnak, akkor jobban odafigyelsz önmagadra. El tudod fogadni, hogy olykor tévedhetsz is, el tudod fogadni, hogy olykor hibázhatsz is.

Megengeded magadnak, hogy örülj, és olyan dolgokat tégy, amitől még jobban érzed magad?!
Ne élj és lélegezz mérgező kapcsolatban. Légy bátor, s lépj ki a rossz társaságból, negatív kisugárzású emberek köréből, válaszd azt, ami örömöt hoz: olvasás, sport, tánc zenehallgatást, kirándulás… válasz egy olyan hobbit, amiben kiteljesedhetsz.

Mantrázd csak ezt az egyszerű mondatot – lényegre törő, erős rezgésű szeretetszavak: ‘Szeretem magam, és megengedem magamnak, hogy mások is szeressenek!’
Egyszer csak eljutsz odáig, hogy felvállalod, és bevállalod önmagad. Mert megérdemled, hogy szeresd magad. Amikor az önszereteted valódi lesz, igazi és hiteles, és nemcsak a külvilágnak szól, akkor sugárzol, fénylik a lényed! Amit eleddig is elértem az Életemben,  azért sikerült, mert  s z e r e t e m magam.  Neked is sikerülhet!  Szeresd magad! A szeretet az élet pozitív energiája – képessé tesz, hogy bármilyen negatív dolgot megváltoztass az életedben.

Kívánok csodás utazást az én-szeretet világában, és kedvet ahhoz, hogy megismerd magad!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemezés – Tarot – Tanácsadás
Spirituális terápiák – energetikai tisztítások
Energetikai rezgésszint emelés – szívcsakra blokkoldás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/e…/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php