Hatalmas energiák mozdulnak meg!

H E T I    T A R O T
Június 17-től június 23-ig.

Teleholdas hetünk lesz!

Semmi sem állíthatja meg, azt aminek eljött az ideje! Igen erőteljes erők, energiák hatnak a hét napjaira – a Merkúr, a Mars, a Szaturnusz és a Plútó együttesen jelen. Bölcsen tervezz, mielőtt cselekszel! Légy rugalmas bizonyos helyzetekben. Hogy teremtő erőd teljében légy, és energiaszinted magas rezgésben legyen őrangyal behangolásra, inkorponálásra várlak szeretettel!

A hét eleje föld elem minőségben lesz.
A Pápa V.
Teleholdas nappal kezdünk. https://asajah.hu/ezovilag/tuzes-energiakkal-erkezik-a-juniusi-telehold.php
Konfliktus helyzetek generálódhatnak. Vigyázz a szavaidra, és őrizd meg a nyugalmadat. Légy okos, megfontolt, felelősséggel cselekedj. Ne uralkodj, és ne légy agresszív. Bölcsen éld az életedet – légy kreatív sorsteremtő. Az égiek meghallgatják imáidat! Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket.
A hét elejének energetikája kedvezőleg hat a Halak, Bika, Szűz és Skorpió napjegyekre. Jó program lehet a pihentető séta, barkácsolás, olvasás.  (A Hold a Bak jegyében lesz otthon.)

A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
A Csillag XVII.
Ne szórd szét magad, törekedj a teljességre. Szerencse csillagod veled, ha adsz, kapni is fogsz – minden rendben lesz! Ne sodródj az árral, szedd össze magad. Lényed közepétől sugározd fényedet, élvezd az Életed! Jó, és kedvező lehetőségeket hozhat a jó sorsod – ha sok pozitív karmát halmoztál fel! Nem ajánlatos műteni a visszeret és a lábszárat. A hét közepének energetikája kedvező lehet a Kos, Ikrek, Mérleg, és a Nyilas napjegyeknek. Az időminőség a vidám baráti találkozóknak kedvez. (A Hold a Vízöntő jegyben áll majd.)

A hét vége víz elem minőségben lesz.
A Nap XIX.
A Nyári napforduló is elérkezik – csodás mágikus szertartást végezhetsz el, erős energiákban.
Szombaton a Nap a Rák jegyébe lép át. Igen érzelmes időszak következik – talán lesz, akinél konfliktushelyzet is keletkezik családi ügyekben. Ne aggód túl magad, a depresszió, az elfojtott harag rossz utat mutat. Koncentrálj a pozitív dolgokra – teremtő energiáidat oda összpontosítsd! Egyébként pedig erős vágyunk kezd lenni arra, hogy valamik újba kezdjünk. Uriel és Mihály arkangyalt is megidézhetjük – sokat segíthet oldó energiájuk. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A hét vége energetikája szerencsés lehet a Bika, Rák, Skorpió és a Bak napjegyeknek. Kellemes és hasznos program lehet a kirándulás, a mozi, avagy mindenféle viziprogram. (A Hold a Halak jegyében kacsint le ránk.)


Vedd körbe magad fénnyel teli segítőkkel – emeld a rezgésszinted, és segíts Te is másokat!
Habár küzdelmes és mozgalmas hetünk lesz, a problémákat lásd kihívásnak. A kihívást pedig feladatnak. A feladatot pedig programnak – megoldható lehetőségnek. Teremteni nagy energiák lesznek. Ne harcolj, és ne hergeld túl magad. A Merkúr segít elemezni, a Mars nagy erőt adhat, a Szaturnusz sorsfordító energiát tartalmaz, a Plútó az átrendező munkádban lehet majd társad.
Van akinek megszűnik, véget ért valami az életében, van akinek egy új kezdés lehetősége merül fel. Attól is függ ez, hogy ki hol tart az életében. Az égiek mindig mutatják az utat – ha belső hallásod tiszta, veszed az adást és jó felé haladsz. A felső transzcendentális csakráidat nyisd meg – a lélektudatosság, lélekbölcsesség és csillagkapu csakrád legyen tiszta. Tegyél róla, hogy a harmadik szemed nyitva is maradjon – félelemenergiák által betömődhet, de nagyon. Légy mindig összeköttetésben az Univerzummal, az isteni vezettetés áldást hozhat. Ha blokkokat tapasztalsz, oldó terápiákkal várlak – csakra-aura harmonizáló tisztítással is kereshetsz!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”. A fenti egy általános jóslás – személyre szabott jóslás – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php