Erős energiákkal aktiválódik a júniusi Ikrek Újhold!

Újholdkor elengedő, teremtő angyalmágiákkal várlak benneteket!


Az Újholddal mindig egy  aktív teremtő időszak veszi kezdetét. Június 10-én, csütörtökön 12 óra 52 perckor Újhold lesz az Ikrek jegyében, napfogyatkozással hangolva. Lehetőség valamit elkezdeni, vagy végleg lezárni.  Jó alkalom most rendet tenni rokoni, családi, baráti kapcsolódásokban. Főként a  családi értékek és az azokból fakadó biztonsági kötődések megtalálásának fontosságára hívja fel a figyelmet az mostani újhold energia.


Az időkapuban Hakamjah őrangyal fog tartózkodni,  a Kerubok karából, Raziél arkangyal csapatából. Raziel arkangyal kristályköve a  Hegyikristály. Gyógyítja a spirituális blokkokat, isteni energiák megszerzésében támogat. Az Isteni szeretet energiáját közvetíti ez a csodás létező. Kristálykövét a bal kezedben tartva bátran imaginálhatod.
Kristályköveidet, kristályékszereidet, tarot lapjaidat tisztíthatod és feltöltheted az újhold csodás felemelő értékes rezgésével. Az újhold séta is szerencsés ötlet, csodás női energiákkal ajándékoz meg. De romantikázni is jól eshet a pároddal a jelenlevő a különleges rezgésekben.

Lezáró és tisztító, elegendő, valamint teremtő mágiáknak jó ideje lesz e napon, illetve az ezt követő napon is még. Szerelmi összerezegtető áldásra is jelentkezhettek nálam – fehér mágiás megoldással! –  garantáltam jobb, mint a szerelemkötés.
Ezen a napon a retrográd Merkúr együtt fog állni a Nappal – ez az együttállás megvilágítja majd mindazt, amin dolgoznunk kell, felfénylik ahol még feladat van.
Segítő Sorselemző, lélekfejlesztő foglalkozásokkal szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu