Erős spirituális teremtő energiákkal áldja az ég a hétvégét!

Növőholdas napokban vagyunk…

“Elégedettség. Senki se gondolná, de az elégedettség egyenlő a boldogsággal. Aki elégedett, az boldog is. Mit jelent elégedettnek lenni? Azt jelenti, hogy elég az, ami van és amim van. Nem akarok többet az élettől, csak annyit, amennyit éppen ad vagy netalán elvesz. Az elégedettség hálát is jelent. Aki nem elégedett, az hálás sem tud lenni.” – Miroslaw Putnek

Vénuszi erőtérben.
A mai nap a ‘sorsfordító’ beszélgetéseknek kedvez – Merkúr-Plútó trigonban leszünk. Figyelj oda gondolataidra, figyelj oda arra ki teremt benned!A Kazanlár-tarotból a 2-es Nagy Arkánumból  A Főpapnő tarot lapot húztam: A Beth ház, az értelem háza. A száj (az ajkakkal) az értelmünkhöz, a szellemünkhöz vezető bejárati ajtó. A Kabbala legrégibb könyve, a Széfer Jezirah (A teremtés könyve) azt tanítja, hogy Isten engedte a Beth betűt a bölcsességben uralkodni. Most nagy erőt adnak az égiek olyan dolgok, témák, kényes helyzetek átbeszélésére, amire eleddig nem volt elég erőnk… A téridő a párkapcsolati programokhoz ad jó lehetőséget. Tisztázó lehetőségekkel áldott napot kapunk a megértés erejével. (Mérleg növőholdban vagyunk.)

 


Vidámság, jó hangulat – motiváljon a csodás májusi létben.

Aki jó úton halad, szombati nap délután 4 órakor angyali tiszta rezgéseket is kaphat…(uránuszi ajándék!) – tudjuk meg az asztrozófiában. Érdemes beintegrálni ezeket a mesés energiákat majd! Azért egy kis Vénusz-Szaturnusz szembeállásra számítgathatunk a hétvégénkben – párkapcsolati minőségben is. Lélekápolás – célok keresése.  Jó döntés spirituális tevékenységgel is tölteni a következő napokat. Az Időkapuban a Kerubok őrangyala Mebahél tartózkodik – megmutatja a helyes irányt nekünk. (Skorpió növőholdban leszünk.)

 

Jövő hét kedden telehold töltődik a Nyilas jegyében. Okosan és pontosan, tudatos erős energiákkal – tervezz és cselekedj – Tízmilliószoros nap lesz!

Töltsétek tudatos megélésben ezt az áldásos energiákkal megáldott hétvégét!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Számmisztika – Sorselemzés.
Személyes évek- Sorsfordulati döntések.