Őszinte beszéddel áld meg a kommunikációdat!

Igen érdekes napnak nézünk ma elébe: Bika-Merkúr. A Halakban járó Astrae a Merkúrral szövetkezik. Karma-törés, sorsváltoztatás lehetősége villan fel!
A sorstörés alapjaiban határozza meg az életünket. Van, akit azonnal letaglóz, míg mást dacra, küzdésre, túlélésre ösztönöz.

Emberi kapcsolataidat elsősorban most a kommunikációddal javíthatod, őszinte beszéddel. Rák a hátráló Bakban: feszültségek, nézetkülönbözőségek, ütközések családi perpatvarok, viszályok pár napig… Cselekedj szívből – ha másokat bántasz magadat bántod. Légy okos!

A mai napra a Kazanlár tarot Nagy Arkánumból a IV-es, Uralkodó lapot húztam: Egy teremtő lehetőség – hatalom, befolyás, segítő ember, segítő energiák. (Önsorsrontás esetén – bizalmatlanság, erőtlen, viszály.)
Légy a sorsod ura- teremtő energiád van!

Az Angelit kristály segíti a kommunikációt, földi és spirituális értelemben is. A béke, belső nyugalom és tudatosság kapcsolódik hozzá. Segíti, hogy elfogadóbbá váljunk.

Gábriel Arkangyal segít a helyes kommunikációd megtalálásában – őt szólíthatod, önbizalmat ad és legyőzöl minden akadályt, szeretettel telíti a szívcsakrád.

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemezés – Csakra-aura tisztítás.