Minden sorshelyzet tanítás.

Amikor nem a saját sorsodat éled, ürességet érzel.

A hold csomópontokat karmikus üzenetként értelmezhetjük. A felszálló holdcsomópont a mostani leszületésünk sorsfeladatát jelöli meg, a leszálló előző életünket mutatja meg, azt az életet amit felvállalunk megtapasztalni, és amiből oly sokat tanulhattunk meg.
Aki az előző élete sorsát éli – mert van ilyen is… bármi meglepő – az nem tudja megélni a mostani leszületési feladatait…bolyong, eltéved. Fontos, hogy ilyenkor a karmikus burokból kiemeljem a lenyomatot. Ezzel megszűnik a zavarodottság… visszatérhet ebbe az életébe az illető és teljes életet élhet!

Nézzünk erre egy esetet. Egy hölgy az előző életében
önfeláldozó módon oldotta meg mások baját, túlzott érzékenysége miatt képtelen volt a segítségnyújtásra, hagyta magát kihasználni.Míg végül akaratgyengesége folytán alkoholhoz menekült. Nos, a mostani életében ezért is meg kell tanulnia a dolgok, és a helyzetek reális megközelítését. Ki kell alakítania az anyagi és érzelmi biztonságra való törekvést. Rendszeretetet és rendszerezettsége kell tanulnia. Tehát ha egy olyan partnert választ, aki mellett ezt nem, vagy nehezen teheti meg nem a saját sorsában él, és akkor sem, ha életét arra építi, hogy csak mások életét egyengeti, és nem a saját életét éli meg.
Az elemzés során megértette, hogy miért akadt el oly sokszor élete során, miért nem tud fejlődni, és miért nem lesz jobb semmiben sem az élete. Rossz úton járt, nem a saját életét élte meg eleddig.  A karmikus burok emlékezete szerint élt, ugyanazt folytatja, amit már leélt…

Legtöbbször érezzük, tudjuk és megmerjük meglépni azokat a dolgokat, amiket megirtunk magunknak; valamiképp emlékszünk rá – az Akasha a tanuja! – hogy milyen sorsfeladatot választottunk a mostani életünkre. De aki eltévedt annak is van segítség – a tisztítás során, után visszatérhet az eredeti pályára, a saját sorában élhet tovább. Ott várják őt a feladatai, a tanításai, és azok a lehetőségek, emberek, kapcsolatok,  akikkel fejlődhet.

A spirituális tanácsadás segít rálátni az elakadásra, megmutatja az ezen életbeli lehetőségeidet. Ha szeretnéd tudni mindezeket szeretettel várlak egy elemző konzultációra!

Előző élet – Karma – Mostani leszületési feladat – Küldetés.
Grátisz – csakra-aura harmonizálás.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Bejelentkezés tanácsadásra: 20 278 26 12
Elérhetőségem délelőtt 10-től este 20-ig.
Budapest-Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Skype: asajah1

 

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Számmisztika  – Sorselemzés
Energetikai tisztítások.