Érzékeny-érzelmes rezgésekben

A Rák holdban – december 27-én, szerdán.

A Nap a Bak jegyében jár – így kis feszültséget, türelmetlenséget is hozhat a Rák telihold. A család, a szerelem és a párkapcsolatok lesz a téma. A  következő napokban is fókuszáljatok erre. Ebben a különleges időszakban a teherbeesés lehetősége is megnő – ha gyermeket szeretnétek gondoljatok erre. Lélekben már készülhetsz a telihold mágiára: írd össze mit akarsz elengedni, gondold végig min, és hogyan tudsz változtatni.


A jelenlevő szorongó energiák konfliktushelyzetet teremthetnek. A türelemre törekedj, a megértésre, az őszinte együttlétre, a meghittségre, a mély lelki beszélgetésekben. Előjöhetnek rég elnyomott érzelmek, sérelmek – a belső konfliktus szorongást is okozhat. Engedd el a haragot, most a békülés, a megbocsátás ideje van. Ne adj teret a vitának, törekedj arra, hogy a nézeteltéréseket szeretettel old meg.
A szorongás, stresszoldás enyhítésére kristályokat is alkalmazhatsz: a szodalit, citrin, lepidolit, ametiszt, rózsakvarc nagy segítőd lehet. Marokkőként, de karkötőként is használhatod.

Erős  stresszoldó a citromfű. Teaként, illóolajként párologtatóba, fürdővízhez adva, de masszázskrémekbe is előszeretettel alkalmazzák, hiszen nemcsak íze, hanem illata révén is megnyugvást hoz.


A már meglévő szerelmet megerősítő angyalmágiával, elengedő oldással, várom az ezoterikus Hölgyeket, angyalos stúdiómba. Csakra-aura- meridián-nadi tisztítással, rontásvizsgálattal/levétellel, és elhunyt szeretted Fény hazába emelő szertartásával: gyászfeldolgozással, oldással, blokkoldással, elengedő meditációval is kereshettek – előre bejelentkezni érdemes.
Az Időkapuban most Pojél őrangyal tartózkodik, ha angyaloznál. Ez a csodás angyal az Arkangyali családfában a Fejedelemségek karában Haniel Arkangyalhoz tartozik. A hozzá intézett ima vénuszi,  jupiteri, uránuszi energiákat idéz meg: “Töltsd meg szavaimat élettel Pojél Angyal, add hogy a nyomukban a jövő széles távlatai nyíljanak meg előttem, rokonaim és mindenki előtt. Tedd, hogy rajtam keresztül adottságaid, erényeid és képességeid nyilvánvaló kifejezésre jussanak.”
Minden igaz hittel, szívvel elmondott ima megvalósul az anyagi világban – a rendelt időben, hiszen minden tökéletes isteni rend szerint halad ezen a világon.


Kristályköveidet, szerencse kristályaidat, tarot lapjaidat tölts fel a telihold erőteljes tiszta rezgésében. A holdséta most is ajánlott – a női energiák támogatója, így lágy elfogadó-befogadó rezgésekkel ajándékoz meg.
A jelenlevő Jupiter most felerősíti a telihold hatását, ezért mindenre megtalálhatjuk a legjobb megoldást. Kapcsolódj Felsőbbrendű Énedhez, hallgass a megérzéseidre. A Skorpió-Vénusz és a Plútó energia terében a blokkjaidat is felismerheted, ami az önmunkának igencsak kedvez.
Engedj el mindent, ami már nem támogat téged – ami akadályoz, ami eltorlaszolja a boldogságot. Készülj az új feladatokra, az új sorskörödre.
Szerencsés lehetőségeket, áldásos új kezdeteket kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu