Mindenben van spiritualitás

Élj szeretettel-teli életet!

Nyomatékosan javasolom, egyszer és mindenkorra hagyj fel azzal, hogy bajaidról beszélsz, vagy nevet adsz nekik. Létük kizárólagos forrása rettegésed és figyelmed. – Joseph Murphy: Tudatalattid csodálatos hatalma


Mindenben van spiritualitás, ami bármilyen érzelmet vált ki belőled. Ha szeretetet, akkor kinyitja a szíved. Ha fusztrációt, akkor az elfogadásra tanít. És amint ezt megtanulod, gyorsan felismered hogy VAN választásod!
Ha a szeretet terében mozogsz, ami a spirituális lét eleme, akkor tudod hogy tovább léphetsz és nem tolod másokra a rossz érzéseid, hanem dolgozol csendesen magadban rajta. Az alacsony rezgésű emberek nem a szeretet frekvenciáján működnek – a hiánytérbe rekedtek.
Ha a lelked magasan rezeg – pozitív gondolkodás, hálaimák, meditáció, jóga, stb… akkor nem fog elakadni, felfelé fogsz haladni, a pozitív teremtő szintre, a bőségtérbe. Higgy a szeretetben, a szavak őszinte, gyógyító igazságában, a megbocsátás  erejében – tisztítsd a lelkedet.
Csodás utazást kívánok Neked a spiritualitást világában – szeretettel és fénnyel teli életet, Áldás Rád! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu