Érzelmes hétvégénk lesz…

Mi vár ránk a hétvégén?

Mély érzelmi kapcsolódásunk is lehet, azonban egyeseknél a kapcsolat lezárásának helye  és ideje lesz.

„Az embernek semmi se jó. Csak akkor érzi jól magát, ha nem érez semmit, mert túl sok mindent érez. Csak akkor élvezheti ezeket az érzéseket, ha van helye és ideje feldolgozni, kipihenni őket. Csak akkor nem fárad el ebben a pihenésben és feldolgozásban, ha van valami, amitől újra jól érzi majd magát, mert nem érez semmit. Körforgás. Rend. Szenvedés és öröm és pihenés és szenvedés és öröm körforgása.” – Gerlóczy Márton.


Erősen Halak növőholdban leszünk.
Hangulatingadozások várhatóak -tehát érzékenyebbe és érzelmesebbek is lehetünk, figyeljünk oda a környezetünkre, mert rájuk is ilyen formában hat a Hold.
A teljességhez ajánlom a párologtatóba: a levendula illóolajat, vagy a  geránium rózsa illóolajat. Mindkettő az érzelmeinkért felelős agyközpontot stimulálja,  kedvező harmóniába hoz.

Az Angyalok felvidítanak, ha kéred őket.
Jophiel Arkangyal gyógyítja a negativitást és a káoszt. Kristálya a rózsaszín turmalin. Hívjuk segítségül, ha túlságosan elmerülnénk önmagunk sajnálatában. Megszépíti gondolatainkat, és segít  megtalálni a szépséget kapcsolatainkban.

A méregtelenítés most is jól program lehet.
Fogyasszunk sok folyadékot, teát – a csipkebogyó csodás ízvilága rád vár. Kedvez az időtér mindenféle mosással kapcsolatos tevékenységre: tisztogatás, úszás, szauna. Méregteleníteni is  lehet. Antidepresszánsként a dió fogyasztását ajánlom, a rosszkedv ellen sikerrel bevethető. (Omega-3 szírsavban gazdag.) Ne szomorkodj, inkább hallgass csodás zenéket, és ha szereted romantikus filmeket is nézhetsz… Kinek kinek ízlése szerint – a választék nagy, biztosan találsz egy Neked tetsző könyvet.

Enya May It Be
https://www.youtube.com/watch?v=nvgvujK5fsk


Meditációra  is alkalmas lesz a  hétvégénk – igen mély energiákkal dolgozhatunk.
A Halak és a Vízöntő jegy hangsúlyban van – a Nap a Merkúr és a Vénusz hármasa rezeg. Egy kis nosztalgia, egy kis céltalan lebegés, valami után vágyódó elevenség. Pihenésed legyen teljes  – semmi aktivitás! – töltődjünk, és élvezzük azt, hogy ‘szabad’.

Érzelmi oldásokkal – blokkoldásra –  szeretettel várlak konzultációs időben, terápiás megoldással. Hangolódjunk a tavaszra!

Asajah
spirituális tanácsadó

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – sorselemzés- energetikai harmonizálás.