Holdújév – a Kutya éve.

Szabad akarattal jöttél. Emlékezz: a Földet választottad iskoládul, a legnehezebbet, ami az Univerzumban létezik. Gaia egy spirituális bolygó, az azonnali karma rezgésében… Elérted, tiéd a kiváltság. Kiválasztott vagy, a mesterek folyamatosan megjelennek az életedben (a gyermekeid, a főnököd, az anyósod, apósod…). Töltheted itt az időt nagyon jól. Hálával, belső békével…. Mindenkor emlékezz arra, hogy a Te választásod volt, hogy ide jössz, Te választottad minden „problémádat” és a „nehéz embereket” az életedben, mielőtt idejöttél. Mert ez ad lehetőséget a hibák kijavítására , a fejlődésre és a tanulásra. Mindez a Te akaratod, és a Te választásod volt…

Beköszöntött ránk február 16-án, a kínai holdújév: a Föld Kutya éve.
A békülések és a nézetkülönbségek rendezése lesz porondom: elengedés, rendcsinálás. A Föld elem hűséges és őszinte, nagylelkű és barátságos, és a növekedést, a gyarapodást szolgálja az életben.Mindenképp a kommunikáción és a konfliktusmentességen lesz a hangsúly.
Nagyon sok türelemre és toleranciára, empátiára lesz szükségünk,  hogy kerüljük a konfliktus helyzeteket. Felerősödő igény lesz a kreatív szépségre és a művészetekre is. Egyeseket életmódváltásra fog inspirálni ez az év – ideális időszak vállalkozás elkezdésére is. De az előző évben beindított ügyeink is stabilizálódnak. Kiteljesedhetünk a fizikai és a szellemiben világban egyaránt, eljött az ideje a befektetett energia megtérülésének. Akikek  a föld elem uralkodik a kínai horoszkópjukban, azoknak anyagi stabilitást fog hozni, magabiztosságot, és sikeres szakmai előremenetelt. Az erős emberek még erősebbekké válnak, a gyengék vagy megerősödnek, vagy elsodródnak. Segítséget ad ez az esztendő a párra találásban is, – nagyobb romantikára vágyódunk majd – az őszinteség és a hűség jegyében. Ha sikeres évet szeretnél, koncentráld az erődet –  légy kreatív és  tevékeny,  éljen a lehetőségekkel. Mindehhez  erős támogató energiákat kapunk majd az égiektől, egész évben.

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Útmutató tarot – csakraharmonizálás.