És, megint… arról a bizonyos vörös fonálról!

Aki magas energiákkal kötheti beavatott, szent ember – láma, guru, spirituális nagymester, stb… – általa áldás energiákkal lát el – a vörös fonál egy szimbóluma ennek, nem a fonál az áldásod. Az áldás energia akkor is rajtad van, ha leteszed a vörös fonalat. Az Áldás nem egy örök életre szóló energia, a negatív karmáktól sem véd meg, ki kell dolgoznod őket.


Ha tisztátalan életet élsz az áldás visszájára fordul – tehát nem szentségesíti a gonosz erőket! Egyébként meg rontást a vörös fonálra is lehet küldeni.

Ha pozitív, tiszta életet élsz a pozitív dolgok találnak meg.

Ha valakitől veszed, vagy kapod nincs áldásosság ereje, annak az illetőnek van benne a rezgése akitől vetted, vagy kaptad. A jókívánságai benne lehetnek, de a rossz energiája is egyben. Ha például az illető rontás, vagy átok alatt állt, amikor neked adta… Jó lenne ezeket komolyan venni, mielőtt bárkinek ártana!
Boltban is lehet kapni, elég olcsó – semmilyen rezgése nincs, talán inkább lehúz, nem felemel – van aki ezt árazza fel és adja tovább valakinek.
Vigyázz milyen ajándékokat fogadsz el… Aki áldást oszt áldásban lesz maga is, akin rontás vagy átok ül annak az aurája is fekete energiákkal van tele. Nem viccelek, szagolj bele…

Energetikai tisztításokkal segíthetek, ha rossz energiákat érzékelsz – akár gépjárműben, lakásban, irodádban, vagy magadon. A tárgyakat is lehet tisztítani, de van olyan szennyezett tárgy, amitől jobb megválni…mert súlyos negatív energiákat áraszt még a tudatalattidban is – például, ha rosszakarótól kaptad.

Gondolkozz, mielőtt bedőlsz a kamu ezobulvárnak…

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot konzultációk – Szerelmi jóslás
Asztrológiai éves előrejelzés
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás – rontáslevétel.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Délelőtt 10-től, este 20-ig – előre egyeztetéssel.
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php