Fedezd fel az Élet napos oldalát!

H E T I T A R O T !
augusztus 12-től augusztus 18-ig.

Teleholdas hetünk lesz!

Az Élet apró örömei néha kis dolgokban rejtőznek…egy ölelésbe, egy mosolyban, egy biztató jó szóban!

Megerősödik bennünk az érvényesülési vágy, és a győzni akarás. A Nap, a Merkúr, a Mars és a Vénusz is a pozitivitást, az életvidámságot fogja erősíteni. A hét eleji napokban csak lassan, okosan, nyugodtan és megfontoltan tervezgess.


A hét eleje föld elem minőségben lesz.
A Mértékletesség XIV.
Augusztus 12-én a Jupiter, nagy szerencsebolygónk újra nekilódul. https://asajah.hu/ezovilag/a-jupiter-ismet-eloreindul.php És pont ezen a napon a Merkúr belép az Oroszlán jegyébe – a hisztizés sem kizárható, bizonyos érintett jegyekben. Most az érzelmek gyógyításának lesz itt az ideje. Végezhetsz meditációkat, vagy különböző spirituális technikákat, de az elengedő oldásoknak is jó ideje lesz. Őrangyalod inkorponálása is sokat segíthet. Mihály arkangyal is utat mutathat neked. Tudattisztító,  szívcsakra tisztító, rezgésszint emelő rezgésekkel várlak, – életfeladat, küldetéstekintetében is – ha felkeresel. Csodás mágikus energiákkal áld az ég megint –  augusztus 12-én 13.-ára virradóan érkeznek a Perseidák! Lehet kívánságlistát írni.
Augusztus 13-án Hold-Merkúr szembenállás miatt kissé zaklatott, depis napunk lehet. Hála-áldás- és szeretet ezek a kulcsszavak motiváljanak. Figyelj, hogy konfliktusba ne keveredj, kezeld optimistán a helyzeteket. A hét eleji napokban, ha teheted a pihenésé legyen a főszerep. Mindent csak mértékkel, óvatosan.
A hét eleji napok a Halak,  Bika, a Szűz és a Skorpió napjegyeknek kedveznek. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A pihentető séta jó program lehet. Egyetek sok zöldséget – nyersen, vagy párolva is fenséges eledel lehet. Nem salátának eszem, hanem, kapaszkodj meg: főétkezésnek vacsorára. (A Hold a Bak jegyében lesz jelen.)

A hét közepe lvegő minőségben lesz.
A Nap XIX.
Augusztus 15-én, csütörtökön a Vízöntő Teleholdat üdvözölhetjük.
Már előtte való nap is feszültségeket hozhat, és a következő napban is érzékenyebbek lehetünk – ha nehezen alszol el, hallgass egy kis nyugtató relax zenét. Hozd magad pozitívra – mantrázz, vagy csinálj valami olyat, ami boldogságot hozhat. Törekedj a külső-belső egyensúlyra.  A közeli napokban anyagi gondokra jöhet jó megoldás, betegségekben gyógyulás. Elindulhat egy pozitív életigenlés benned, bizonyos dolgokban szerencséd is lehet. Ha blokkokat tapasztalsz, érdemes rontásvizsgálatot kérned, ez ügyben is kereshetsz. A hét közepi napok a Kos, az Ikrek, a Vízöntő és Nyilas napjegyeknek hozhat szerencsét. Nem ajánlatos műteni a viszereket és a lábszárat. A salátákban sok vitamin van – lehet natúron, nyersen fogyasztani, de gazdagítani is azzal, ami a kedvenced. Az erdei séta, de a meditáció is jól eshet. (A Hold a Vízöntő jegyében jár majd.)

A hét vége víz elem minőségben lesz.
A Válaszutak VI.
Már lecsitulóban a Telehold hatás. Már jóval empatikusabbak, türelmesek, és megértőbbek lehetünk majd. Azokra a dolgokra koncentrálj, ami a szívednek kedves. Higgy abban amit el szeretnél érni, erősítsd magadban a célodat. Ha döntéshelyzetben lennél vizsgáld meg az opciókat! Gondolj arra mi lenne ha… és aztán meg a másikat… ahogy beleképzeled magad a helyzetekbe, megérzed melyik hozhat jobbat. Ha jól döntesz a szívedbe béke lesz! Ha mégiscsak elakadnál, tarot elemzéssel segíthetek a tisztánlátásban, melyik lehet a kedvező lehetőség neked. A hétvégi napok a Bika, a Rák, a Skorpió és a Rák napjegyekre lehet kedvező. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. Egyetek sok gyümölcsöt – akár szőlőt, akár barackot, amit szerettek. Legalább napi tíz dekát fogyasztok. Mindenféle viziprogram jó időtöltést lehet. (A Hold a Halak jegyében lesz jelen.)

Hét vége felé már intenzívebb gondolatokkal erősítheted magad. És igen, elérkezett az ideje annak, hogy olyan életet élj, amelyet elképzeltél magadnak!Minél hálásabb vagy, annál több olyan dolgot vonzol az életedbe, amiért hálás lehetsz. Hagyj fel azönpuszitót gondolataiddal, önsorsrontó életeddel – használj magas rezgésű, pozitív szavakat, mert minden gondolatoddal, aminek energiát adsz életedet teremted. Átalakíthatod, megreformálhatod az életedet. Bevonzhatsz jó dolgokat, de lehúzó erőket is negatív gondolataiddal. A szerencséd kovácsa te magad vagy – a vénuszi erőtér segít a manifesztálásban.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Figyelem: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Tanfolyamok.
Tértisztítás.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Tarot konzultációk: https://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Messengeres, skypeos konzultációk: https://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php