Eseménydús napok jönnek!

H   E   T   I     T   A   R   O   T!
Július 5-től július 11-ig.

Újholdas hetünk lesz!
A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem mindent ’tisztán hallottam’: A héten jelenlevő jupiteri-uránuszi energiák nagy segítséget adnak a gondok-problémák megoldásához. Tudattisztítással, szívcsakra blokkoldással kereshettek, ha elakadásaitok lennének.

A Próféta V.
Egyre erősebb tudatosító energiákkal áld az ég  a Nap-Uránuszban. Okos ötleteid, meglátásaid születhetnek – problémamegoldó energiákkal töltekezhetsz. Érdemes meditálni, szellemi vezetőidhez kapcsolódni. És majd okosan, ügyesen lépni-cselekedni – újholdas hétben vagyunk, nem elefelejteni! Sorselemzéssel segíthetek a nagyobb lépésekben.
A hét eleje föld elem minőségben lesz.
Kellemes program lehet pld. a kertészkedés – vagy a szabadtéri koncert. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Fogyasszatok elegendő folyadékot – vizet, teát, gyümölcslevet a nyári nagy melegben!  Kozmetikára, masszázsra, fogyókúra elkezdésére remek nap – fogorvosi vizithez nem ajánlott. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyekre kedvező lehet eleje közepe – legyetek figyelmesek.  (A Hold a Bika jegyében jár, majd július 6-án lép át a levegős Ikrek jegyébe.)

A Válaszutak VI.
A mély lelki beszélgetések ideje lehet a hét közepe – Merkúr-Neptunusz energiákban leszünk. Kapcsolati gondokat át és megbeszélhetünk, pozitív irányba emelhetjük. Szerelmi jóslással, kapcsolati tanácsadással bátran kereshettek.
A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
Törekedj a komfortzóna elhagyására, ennek a legjobb módja az utazás lesz. Nem ajánlatos műteni az tüdőt, a légcsövet és a vállakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Egyetek sok-sok zöld salátát a mindennapi étkezésekhez. Hajmosásra, masszázsra, kozmetikára remek napok lesznek a hét közepében, fogorvosi vizithez is jó lesz – ha arra szükséged lesz. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyekre kedvező lehet a hét közepe – vegyétek észre, teremtsétek meg a szerencsétek!  (A Hold az Ikrek jegyében jár, majd július 8-án lép át a vizes Rák jegyébe.)

A Mágus I.
Mágikus energiák hatnak a hétvége erőterében – különösen szombaton! – érdemes angyalvarázslatokat készítened! Jobban rá tudunk hangolódni szeretteinkre, és í mélyebb megélésekben  fontos ügyekben döntést is helyesebben, a szívünkre hallgatva hozhatunk – velük együttérezve, szövetkezve. De az elengedések is jó ideje lehet. Angyal mágiákkal szeretettel várom a Hölgyeket!
Július 9-től kezdődik a Vénusz-Mars időszak – ez a párra találás ideje lesz. Szerelmek erősödhetnek meg, új kapcsolatok is jöhet. Ebben az időszakban szenvedélyes energiák hatnak: alkotásra is remek időszak.
Július 10 – Újhold a Rákban egy új sorskezdet legszebb napja lesz ez! Egyébiránt tisztító szertartások jó ideje lehet. Utazásra, nyaralás megkezdésére is legjobb idő lesz.
Július 11-én, vasárnap a Merkúr a Rákba lép át érzelmes, mély lelki beszélgetések ideje lesz – jövőtervezésbe kezdhetsz, erős összetartó érzelmekkel, szeretteiddel.  Oldással, blokkoldással – rontásvizsgálattal keress meg, ha gátakat tapasztalsz.
A hétvége víz elem minőségben lesz.
Kitűnő elfoglaltság lehet mindenféle vizi-program. Nem ajánlatos műteni a mellet, a gyomrot és a nyombelet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz.  Érik a finom lédús dinnye – egyétek mértékkel, tartalmas vitaminforrás lesz. Hajmosásra remek a hétvége, de hajat vágatni nem jó lesz – mert korpásodáshoz és csomós hajhulláshoz vezethet. Tisztítókúrára, bőrápolásra,  masszásra jó időben leszel. Vasárnap már a hajvágást is megejtheted. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyekre kedvező lehet a hét közepe – tegyetek is érte!  (A Hold a Rák jegyében jár, majd július 11-én, vasárnap lép át a tüzes Oroszlán jegyébe.)

Szívvel-lélekkel, a szeretet teréből alakítsd és formázd át  – a benned lévő mély szeretet rezgésekkel a  sorsodat. Kapcsolati dolgaidban hívd, imagináld  Chamuel arkangyalt – a szívcsakrádra kapcsolódva a lelki blokkok oldását is adja.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is.

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk, foglalkozások, terápiák
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu