Éteri szentélyek

Arkangyali menedékhelyek

Minden arkangyalnak van spirituális fénytemploma, menedékhelyre, székhelye. Ha meditációd során, vagy az álom síkján ellátogatsz ezekre a szent helyekre, lelki táplálékot, inspirációt és gyógyulást kaphatsz az arkangyaloktól.

A legismertebb fénytemplomok:

Mihály arkangyal- Kanada, Louise tó. Kérhetsz tőle védelmet: megköti a gonoszt és a gonosz erőket. Megvéd a támadásoktól és a sérülésektől, erőt és bátorságot ad. Megerősíti benned az istenhitet. (Kedd éjjel kérd.)

Jophiel arkangyal – a Kínai nagy fél déli része. Segítséget ad, hogy hitedhez célodhoz hű maradj, és túl tudj lépni a a büszkeségen és az elfogultságon. Hívhatod segítségül az oktatáshoz vagy a tanuláshoz is. (Vasárnap éjjel kérd.)

Chamuel arkangyal – St. Louis, Missuri, USA. Szeretettel együttérzéssel és megbocsátással ajándékoz meg. Hívd segítségül, ha régi hitrendszered átalakítása szükséges. (Hétfő éjjel kérd.)

Gábriel arkangyal – Shasta hegy, Kalifornia, USA. A tisztaság, a megtisztulás, a rend és a fegyelem a célja. Örömöt és kegyelmet hoz magával. (Péntek éjjel kérd őt.)

Rafael Fatima, Portugália. Az utazóknak és gyógyítóknak segít. Bőséget és egészséget, gyógylást hoz. A céltudatosság és az igazság védnöke.(Szerda éjjel kérd őt.)

Uriel arkangyal – Tátra hegység, Lengyelország. A békesség szolgája, nyugalmat áraszt és testvériességet hirdet. Segít az embereknek a szabadság elérésében úgy, hogy megszabadítja őket a félelmektől és a vágyaktól. (Csütörtök éjjel kérd őt.)

Zadkiel arkangyal – Kuba. Az alacsony szintű energiákat alakítja át és segítséget ad  a megbocsátásban. (Szombat éjjel kérd őt.)

Metatron arkangyal –  jelenleg egy másik Világegyetemen dolgozik, és a Findhornon át lép be. Segít abban, hogy az őszinték legyünk magunkkal és másokkal. (Bármikor kérheted a segítségét.)

 

Lefekvés előtt vedd fel a kapcsolatot azzal az arkangyali erővel, ahová eljutni szeretnél. Imagináld hittel és szeretettel.  Kérd meg, hogy egy csodás utazással ajándékozz meg téged. Mindig érezni fogod felébredés után, hogy megtörtént a nagy gyógyító kirándulás a választott csodás éteri tartományba. Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–life coach
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: