Sugárzó lény vagy, telve fénnyel és szeretettel

Nézd az Élet napos oldalát!

A sorsváltoztató időtérben: a Merkúr-Vénusz-Plútó együtt állás a Bak jegyében, a Nyilas csillagaiban, a Merkúr retrográdban. Az átalakulás napjaiban járunk – sorsváltoztató energiákban vagyunk – az elengedés és lezárás idejében. Az értékes kapcsolatok emelkednek, az érdek kapcsolatok, lehúzó, toxikus kapcsolódások tovább rezegnek.

Itt ez ideje elengedni az értéktelent…kapcsolódj a jelenlevő rezgésekhez és építsd a sorsodat, teremts új életminőséget magadnak.


A pozitív, kreatív, szerető gondolataid hatalmas erőt képviselnek, sokkal-sokkal nagyobbat, mint amit el tudsz képzelni, mert a gondolatok erőt jelentenek.
Ezért száműzzél magadból minden negatív gondolatot! Mindig nézd az élet napos oldalát, mert minél több örömet és szeretetet sugárzol ki magadból, annál több örömet és szeretetet fogsz magadhoz vonzani. Nem azt vonzod magadhoz amit akarsz, hanem azt, aki vagy!
Szeretettel várom a régi kedves vendégeimet és az új jelentkezőket is a következő évben – ha fejlődni, tisztulni szeretnél, vedd fel velem a kapcsolatot, keress meg. Ha te változol változik körülötted minden. Csodákkal áldott új év váró dimenziót kívánok mindenkinek szeretettel!

spirituális tanácsadó–life coach
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: