Ezoterikus kapcsolati tanácsadás Hölgyeknek – Asajah

A szeretetet a szeretetlenségben

“Nincs annál erőteljesebb, radikálisabb és lélegzetelállítóbb módon gyönyörű, mint az a Nő, aki úgy dönt, hogy újraépíti az életét napról napra. Nem számít, hogy hány darabból kell összerakni,
vagy hogy mennyi hibát vétett útközben, de eljön a nap, amikor újra teljes pompájában fog ragyogni”  – Carol Aliwill Leyba

Egy kedves, szomorú hölgy keresett fel, megkeményedett rezgésekkel, balszerencsére gyanakodva.
Itt nem kell rontásvizsgálatot végeznem – üdvözlöm egy léleköleléssel. Úgy érzem, úgy látom te csináltál valamir nagyon nem jól, hogy a Jóisten az angyalos stúdiómba vezérelt.
Azt mondja ellaposodott a kapcsolata  a párjával. Visszakérdezek: Mikor mondtad neki, utoljára, hogy szereted, hogy büszke vagy rá, hogy jó vele? Mikor dicsérted meg, figyeltél rá, mikor motiváltad, biztattad őt, mikor ölelted át szerelmesen? Mert tudod, így lehet életben tartani a szerelmet…óráról órára, napról napra, egy egészen életem át.
Rég volt, tán igaz se volt…talán ez lenne az oka az egésznek – mondja elmélázva. Nem tudtam de még most sem tudom kimutatni kimondani odaadni neki a a szeretetemet…talán így születtem. Pedig szeretem őt – nem múltak el az érzelmeim…szükségem van rá, ragaszkodom hozzá, kell nekem. Ő az életem értelme.
A hölgy – nevezzük Editnek a továbbikban – születési képletét tekintve a vénusza igencsak bizonytalanná tehette. Elbeszélgetünk arról, hogy mi a különbség a ragaszkodás, a megszokás, a szeretete és a szerelem között. Melyik tiszta érzés és melyik negatív görcsölés.  A kapcsolat-elemzésben jól kitűnik, hogy benne volt a pakliban, hogy ha Editünk nem tudja kimutatni az érzéseit, akkor ellaposodhat a kapcsolatunk a szerelem terén a kedvesével.
Tudod, hogy ha az esküvő után jöttél volna hozzám, akkor is elmondtam volna neked ugyanezt. Meg kell tanítani magad arra, hogy megmutasd a benned lévő lágy rezgéseket, hogy felvállald az érzéseidet. A terápiás foglalkozás alatt végzünk gyakorlatokat az elmondottakra, teszünk oldást, és kap egy blokkoldást. 
Bele kell állnod a nőiességedbe, képes vagy arra, hogy visszaállítsd a párkapcsolatodba a harmóniát. Nincs minden veszve, állítják a tarot lapok is. A férjed szereted téged, vissza-visszaréved a régi szép időkre. Hát elevenítsétek fel őket – azt tanácsolom.
És így is lett. Edit elkezdett eljárni hozzám – pár alkalom után máris visszatalált önmagához, rátalált arra a kedves-csábító-romantikus személyiségére, akibe beleszeretett annak idején a párja. A kapcsolatuk javulóban, és ahogy ő nyitott, a társa is  sokkal kedvesebb lett vele. Javult a kommunikáció köztük –  sokkal intenzívebb, kitárulkozóbb és intimebb lett. Az elfogadás és a befogadás után Edit beállt a női létébe, és tegyük hozzá boldogabb is lett tőle – ragyogva jött  az utolsó terápiás foglalkozásra. Igazi Nővé lettél, büszke vagyok rád! – mosolyogva búcsúzom el  tőle. Sok sikert kívánok és boldogságot Nektek! – add át üdvözletemet a párodnak is.


Ha úgy érzed, hogy valami blokkol abban, hogy meg tudd élni a női életed teljes létét, keress fel – egyeztess velem időpontot az ezoterikus foglalkozásra. Léleköleléssel:


Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász-önismereti tanácsadó
angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
párkapcsolati terapeuta
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu