Februári energiák böjtelő havában

Február – böjtelő hava – télutó – jégbontó hava

Február a 2-es szám rezgése alatt áll a ketten a lét egyensúlyának szimbolikája, a hold energiákban. A tarot nagy arkánumának  Pápanő II. lapjával rezonál. Arra motivál,  hogy bízz intuitív képességeidben,  isteni inspirációdban.
A feszültséget hozó marsikus energiák alábbhagynak február havában. A Szaturnusz-Uránusz kapcsolódás  által – még két évig – váratlan helyzetek érkezhetnek egyeseknél gazdasági ügyekben. Erős sorsváltoztató energiák hatnak. Egyébiránt februárban maszkabál van – farsangi időben vagyunk. A hónap mindenféle energetikai tisztásnak, tértisztításnak igencsak kedvező energiákkal áld meg.

Február legjelentősebb lapja:

Február 1-én a Vízöntő jegyébe lép a Vénusz. Erős vágyat érzünk, hogy új dolgokba kezdjünk, kilépve a komfortzónánkból új barátságokat építsünk. (Önbizalom erősítő tréninggel segíthetek az új lehetőségek céltudatosa elérésében.)

Február 11-én 20 óra 05 perckor a  Vízöntő Újholdat üdvözölhetjük.  Az Újhold hatását segíti a jelenlevő vénuszi és jupiteri energia is. (Küld fel az égbe vágyaidat – angyalozással szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket!)

Február 18-án 11 óra 44 perckor a Nap a Halak jegyébe érkezik. Gondoskodjatok a földelésről, tisztánlátásunk gyengülhet, ajánlatos lesz pihenéssel töltekezni. Érdemes tisztító teát fogyasztani, a zsurló, zsálya remek választás.  (Csakra-aura tisztítással is jöhetsz hozzám, de  földelő meditációkkal is várlak.)

Február 21-én a Merkúr bolygó újra aktívba vált. Ezzel rendeződnek a kommunikációs, vagy egyéb technikai problémák is, és ügyeink intézésébe is belefoghatunk. (Energetikai szint emeléssel kereshetsz.)

Február 25-én a Vénusz átlép a Halak jegyébe. ezen időszak alatt érzékenyebbek, és érzelmesebbek is lehetünk.  Tanácsos lesz a pénzügyekre konkrétabban odafigyelni – túlköltekezés veszélye állhat fenn. (Tarot opciókkal belenézhetünk a jövődbe.)

Február 27-én 9 óra 17 perckor lesz Telihold a Szűz jegyében. Az Uránusz és a Szaturnusz bolygó ereje is jelen lesz ezen alkalomkor. Az elengedéshez kaphatunk jó energiákat. A mágiát a betegségek kiűzésére a test, lélek és szellem megújítására, meggyógyítására használhatjuk, valamint függőségek és negatív minták, rossz szokások elengedésére. (Oldásokkal, blokkoldással elengedő meditációkkal várlak.)

A hónapban a víz elem dominál majd –  ügyeljetek a földelésre. Aktiváljátok a csakráitokat, és összpontosítsatok a magas energetikai szint megtartására. Sportol, mozogj, tartózkodj a friss levegőn, erősítsd a gyökér csakrád. Tudatosan reagálj a történésekre, és a kommunikációidban is légy bölcs teremtője életednek.
Február arkangyala Barachiel. Ő az Áldások, bőség és jószerencse arkangyala. Szerencsét hoz az életedbe, és megtanít élni az Élet adta lehetőségekkel – imagináld őt, ha szükségét érzed.

Részletesebb bővebb infók, a minden heti tarotban.

A Jóisten áldjon meg bennünket!  Nézz pozitívan, és reménytelibben a jövőbe.  Csodás kapcsolódást kívánok a spirituális energiákhoz! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu