Februári energiák – kapcsolat tisztulások.

Február a tisztulás hava.

„Kívánom neked a csend szépségét, a napfény dicsőségét, a sötétség rejtelmét, a láng hatalmát, a víz és a föld higgadt erejét, a levegő édességét és a szeretetet, mely ott található minden dolgok gyökerében. Az élet csodáját kívánom neked. Kívánok neked mindent, ami csak jó – kiváltképp az újrakezdés képességét. Tanulj a szomorúságból és a hibákból! Aztán indulj tovább! És mindenekelőtt kívánok neked bátorságot! Ez a bölcsője minden másnak!” – Pam Brown

 

Február havunk a  2-es szám rezgése alatt áll.
A kettősség alapja a  kreatív inspiráció és az intuitív felismerés együttes zöngése. A 2-es számhoz a Rák jegye, hozzá tartozik – az érzelmi én , a lélek, a pszichés működés, a gondoskodás, a szeretetigény, befogadás, befolyásolhatóság, a bennünk élő örök gyermek szimbóluma. A Tarot Nagy Arkánumának 2-es lapja  A Főpapnő. A Főpapnő tudattalan erőinket, gyengédségünket, beleérző-képességünket és a gyakran megmagyarázhatatlan, de mélyen gyökerező bizonyosságot jelöli. Ő a kulcs a logikusan gondolkodó elmével nem megközelíthető titokzatos igazsághoz. Pozitív aspektusában olyan rejtett dolgokat jelöl, melyek erőt hordoznak.

 


Február elején a vénuszi- Jupiter hatásának köszönhetőn kapcsolataink tisztulhatnak, megerősödhetnek, és stabilizálódhatnak. Az  Újhold február 15-én érkezik el hozzánk,  a Vízöntő jegyében. Komoly tisztázó beszélgetésekhez ad erőt – a vénuszi -Szaturnusz. A hónap közepétől oldó energiák érkezhetnek, amely erős lelki tisztulást hozhatnak. A hónap végi energiák, február 25-től kedveznek majd a mély lelki, bensőséges helyzet tisztázásoknak, és ezzel a jövő terveit hozhatjuk meg kapcsolatainkba. Kulcsszavak: megoldások keresése, változtatás, átalakítás.

 

A legfontosabb cél a belső egyensúly megteremtése.
Ha nem a szívünk szerint élünk konfliktusba kerülhetünk önnönmagunkkal. Álljunk meg egy pillanatra és kérdezzük meg magunktól: Boldogok vagyunk-e. Az önvizsgálat témája: Jó helyen vagyunk-e az életünkben, a saját életünket-éljük-e. Mit tehetünk a sorsunk jobbításért.

 

A változtatás lehetősége mindig velünk van.
A gyakorlati, fizikai életünket nekünk kell megváltoztatni ahhoz, hogy boldogság jóllétében éljünk. Takarítsd ki az életedből a panaszkodást, a pletykálkodás, és azt, hogy mi gondolnak rólad mások – mert ezek mind lehúzó, nyomasztó energiák. Éld meg  a saját életedet, bízz meg  intuitív képességeidben.

 

Hamarosan ébredezik a tavasz – legyünk nyitottak a megújulásra!

Asajah
spirituális tanácsadó

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – sorselemzés.