Ne a másik feledet keresd…

Csak két teljes egész ember élhet egészséges spirituális kapcsolatban. Soha ne a másik feledet keresd, hiszen akkor te csak egy fél  lennél, nem pedig egész.

“A szeretet végső misztériuma az, hogy mélyen önmagadba nézve megtalálod, ki vagy, de aztán a szeretet felajánlásával ezt az Ént odaajándékozzuk. Nem akarok félembert adni a kedvesemnek, így meg kell találnom saját teljességemet.” – Deepak Chopra orvos,író


A valódi lelki társak hiteles női és férfi szerepben élnek.
Erősítik egymást, soha nem próbálják egymást átalakítani és megváltoztatni. Ha igazán szereted a partneredet elfogadod őt úgy, ahogy van. Hiszen pont azért szerettél bele, emlékezz csak: mert olyan, amilyen… A szeretettel teli kapcsolatban nem erőltetik rá az akaratukat a másikra, hagyják dönteni a partnerüket és odafigyelnek egymásra. Közösen oldják meg  a feladatokat, egymást bátorítva, motiválva, és erősítve ezzel – közös életcélért dolgoznak. Egyforma a világnézetük, mindig bensőségesen meg tudják beszélni a gondjaikat. Tartalmas, egymást fejlesztő tanító sors ‘lecke megoldásaikkal’ színesítik a hétköznapokat. A mély lelki beszélgetésekkel az intimitást fokozva, egyre közelebb kerülhettek egymáshoz is. A lelki kötelék erősödik az évek múlásával is. Egy ilyen kapcsolatban szóba sem jöhet a megcsalás. A hűség nem egy érzés, hanem egy döntés arról, hogy milyen ember is vagy valójában. A szerelemben a partnerek spirituális energia központjai, csakrái egymáshoz kapcsolódnak. Az auratesteik egymásba hatolnak, és valósággal eggyé válnak.  Láthatóvá  válik a közös aura mérhető tere. Egy spirituális kapcsolatban őszinte lehetsz a partnereddel, és teljes biztonságban érezheted magad benne. A boldogság létállapot lesz nálatok – egymás társaságában – de egymástól távol is a tiszta szeretet állapotát élvezhetitek. Tudjátok, hogy a másik szeret – nem lesznek magányos órák, teljes egész emberként érzed az energiáját – egymás lelkében pulzálva éltek, akkor is, ha nincs veled. Az élet szép,  varázslatos ajándéka  létnek – te és ő is élvezitek ezt a csodálatos lehetőséget. A szeretni és szeretve lenni létállapotában, összerezegve egymásban.

Amikor elérkezel oda, hogy ezt el is tudod képzelni, már meg is tudod élni. Eljön  az idő, s hamarosan be is tudod vonzani  nem a másik feledet, hanem azt a teljes egészet, amivé már te is megértél. Amikor nem kapni, hanem adni akarsz. A kapcsolaton belüli lélekfejlődésben mindketten  érettebbé és bölcsebbé váltok majd. A kölcsönös tiszteleten alapuló szerelemben már nemcsak testi és érzelmi, de mentális és spirituális síkon is egymásra hangolódva élhetitek meg  a szerelem teljességét.

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Párkapcsolat elemzés felsőfokon – Tarot, számmisztika, tisztítások-harmonizálások.
Lélektárs bevonzó angyalmágiák.