Felfénylik a jó irány!

H E T I   T A R O T!
Augusztus 19-től augusztus 25-ig.

A Jupiter, a nagy jótevő bolygónk aktívan velünk – kellemes hétre számíthatunk. Ha lesz elég merszed elindulni, szerencsés napok előtt állhatsz. Kezdj el felnőttként gondolkozni, dönteni, lépni. Az új kezdetektől nem félni kell, megijedni, hanem ráhangolódni!

A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
A Nap XIX.
Fogyóholdban vagyunk. Mindenféle tisztításnak jó ideje van – tértisztítással bátran kereshetsz! https://asajah.hu/ezovilag/tertisztitas-negativ-terem-bemerese-levedese-bagua-a-terrendezes-muveszete.php
Augusztus 20-án csodás ünnepi áldásban lehetsz. Augusztus 21-én a Vénusz az Oroszlán jegyéből a Szűzbe lép át. Új kapcsolat és új ismeretség is jöhet. Barátságos napok elé nézünk a hét eleji minőségben, légy aktív teljes egészében – ünnepeld az Életet!
A baráti, társasági összejövetelek a legjobb program lehet ezen a napon. A piknikhez különleges étkeket készíthetsz.Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. Az Ikrek, Nyilas, Oroszlán és a Vízöntő napjegyeknek kedvez a nap energetikája. (A Hold a Kos jegyében lesz jelen.)

A hét közepe föld elem minőségben lesz
A Mértékletesség XIV.
Augusztus 23-n a Nap a Szűzbe lép. Az új dolgoknak ad nagy lendületet és esélyt. Minden pozitívban van, ne aggódj, tervezz – mérlegelj, hogy mindenben okosan dönts. Ne kapkodj, ne szaladj, ne siess, mert így csak valamit elvéthetsz!
Takarításra, kertészkedésre és vásárlásra is kitűnő a napok rezgése. Az étkezések utáni desszertekhez ajánlatok finom, mézédes gyümölcsöket. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A Rák, a Bak, a Halak és a Szűz napjegyeknek kedveznek az energiák. (A Hold a Bika jegyében jár majd.)

A hét vége levegő minőségben lesz.
A Világ XXI.
Oldódnak a blokkok – akadályok lassanként elhárulnak, a kommunikáció is beindulhat. Mostanság nagy döntések is születhetnek – sokan új dologba fognak. Komoly párkapcsolati döntések is hozhatsz.
Az utazás és a színház is kellemes időtöltést lehet. A zöldség és a gyümölcssalátákról se feledkezzetek meg. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a vállakat és a légcsövet. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos jegyeknek kedveznek az energiák. (A Hold az Ikrek jegyében lesz.)

Dönts magad mellett!
Engedd meg magadnak, hogy boldog légy. Ahol nincsenek blokkok ott anyagi bőség is indul. A nagyvilági bolygók elmozdulása után (Marsa Vénusz és a Nap) már egyre jobban világossá válik merre tudunk lépni, elmozdulni. Felfénylik a jó irány. Előre nézünk, tervezünk, a jövőbe tekintünk. Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni…

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Figyelem: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Tanfolyamok.
Tértisztítás.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Tarot konzultációk: https://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Messengeres, skypeos konzultációk: https://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php