Vedd észre a jeleket…

A jelekben benne van az üzenet.

Az Angyalok az Univerzum különféle csodás jelzésekkel segít neked, hogy problémáidra segítségképpen valamiféle visszajelzést adjon.

Kérhetsz jelet egy fontos döntése előtt is.

Ha sokat gondolsz valamire, hogy megtörténjen, vagy ha segítségül visszajelzést kérsz az égiektől minden esetben valamilyen különleges módon üzennek. Neked csak az a dolgod, hogy észrevedd ezeket a jeleket…
Lehet, hogy számsorokban üzennek neked, ha pld. ilyenfajta munkád van, jobban megfigyeled. Vagy talán egy felhőben, ahol egy angyalt látsz vélni, felfedezni, és rögtön tudod, hogy a kérdésere a válasz az az, hogy igen, segítségül fog valaki jönni, és nem vagy már egyedül.  Hamarosan meg fog oldódni a gondod, a feladatod jól megoldod.
Az is lehet, hogy egyszer csak hirtelen a neten olyan oldalra ‘tévedsz’ ahol ott lesz a jel, a válasz a kérdésedre – mintha az angyalok vitték volna oda a kezedet.
Vagy találkozol valakivel, aki választ ad a kérdéseidre, avagy beszélgetések közben olyan gondolataid támadnak ami felemel, a gondodból kiemel.
Egy filmet nézel, amiben pont arról lesz szó, ami téged érdekel – nem véletlenül választottad ezt sem.
Találsz egy olyan prospektust, vagy írást, ami elhozza a megoldást neked – valamilyen ügyben fontos lesz.
És az is sincs kizárva, hogy egy halott hozzátartozódtól fog érkezni valamilyen üzenet – egy túlvilági támogatót jelez, hogy valamit vegyél észre, amitől jobb élteted lehet.

De lehet látomásod is ébrenlétben a kérdéses problémával kapcsolatosan, és álmodban is üzenhetnek a tudatalattidon keresztül a segítőid.


Fontos, hogy ha valami nagyon megfog, nagyon ott van, és nem tudod kiverni a fejedből, az azért lehet, mert az egy jel.  Jel, arra, hogy hová, merre menjél, kivel szövetkezzél, és kit, mit elkerüljék. Érdemes elmeditálni az őrangyaloddal ezeken.
Láss is, ne csak nézz – figyelj a jelekre!
Ha dönteni se tudnál, s végképp összezavarodtál,  segíthetek neked – szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra, az ezoterikus úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon, telefonon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php?fbclid=IwAR2i_a_sv-3pekL1SbwRvANXTDlDI5CXcT6vdnsJyM2ruX7cFoCGXx6Sxa8