Szerelmi jóslás – ahol mindenre fény derülhet…

Most, hogy elindulsz életed nehéz útján, tudnod kell, pontosan mit is keresel. Igazi társ nélkül nehéz az élet. (…) Életed legfontosabb feladata, hogy rátalálj erre az igazi partnerre. – Karafiáth Orsolya

Ha új barátod van, és még alig ismered, de szeretnél róla többet megtudni – szeretettel várlak egy Szerelmi jóslásra, ahol sok mindent megtudhatsz rólatok. Megismerheted a jellemét, a karakterét, azt hogy mire számíthatsz nála. Megtudhatod mit hoz a kettőtök jövője, és hogy van-e értelme mélyíteni a kapcsolatot vele, vagy jobb, ha futásnak eredsz… Az ezoterikus pszichológia mindenre fényt derít! Keress bátran, bizalommal.
Tarot – számmisztika – csipetnyi asztrológia.

Történt nem is oly régen, hogy egy fiatal hölgynek azt találtam mondani a kapcsolat elemzés során: „Mielőbb szakítsd meg a partnereddel a kapcsolatot, mert veszélyes alvilági figurákkal ismerkedik, és rossz szándékai vannak – akár meg is lophat téged.”
Nos, természetesen a hölgyet elvakította az a ‘bizonyos kémia’ és nem hallgatott a fenti üzenetre.
Később aztán sírva-ríva keresett meg, hogy bebizonyosodott a jóslat. Nahát, nahát mik vannak – látod nem tévedtek az égiek, a szent szellemek! És ráadásul még veseproblémái is adódtak. Igen, a vese a második szív, ha a lélek lebénul előfordul az ilyen. Kár volt kiprovokálni…

A következő alkalommal azt az üzenetet továbbítottam, hogy az illető barátjának több személyisége van, és kalandkereső energiája van – jelenleg is több kapcsolatot tart fenn, még az illető hölgyön kívül is.
Természetesen itt sem a józan ész döntött, a hölgy továbbra is belement a férfi játékba, és lett akár a negyedik…vagy ki tudja hányadik. Később aztán ő is belátta, a sok megaláztatás után, hogy nem ő az igazi párja… De a lelki sérülésnek is itt is nyoma lett…a lélek egy csúnya alhasi testi gyulladással üzent.

Szó,szó… folytathatnám, de minek. Általában úgy van az, hogy jobban szeretnek megtapasztalni dolgokat egyesek. Igen ám, ez is valahol spirituális, hiszen az érzelmeket meg kell élni. De, és de… ha valaki már előre tudja, hogy mi lesz vele akkor nem biztos, hogy okos dolog belemászni a semmibe…Az is spirituális ám, ha tudatosan, belső zsigerből, első megérzésből kilépsz onnan, ahol csak kihasználnának. Nem feltétlenül érdemes átélni azt. Az okos döntéssel sok lelki traumától megkíméled magad. Persze, mindenki maga dönti el mire van szüksége – soha nem ítélkezem.
Tudd, hogy lehetőségben áll jól választani!

Szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás
Szerelmi jóslás – párkapcsolati rontás levétel
Párkapcsolat tisztítás – meglévő kapcsolat megerősítése
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php