Fény hazába segítés

TÚLVILÁGI SZERETTEINK EMLÉKE MINDIG SZÍVÜNKBEN ÉL!
Az elengedés egy spirituális döntés. Döntés arról, hogy szabadon engedd. Egy felelősségteljes döntés arról, hogy szeretettel segíted őt továbblépni, hazaérni!

Elhuny szeretteink földhöz kötése karmikus fekete pont.
A szükséges lépés – a Fény Hazába bocsátás. Minden itt rekedt lélek ebben a dimenzióban való maradáshoz energiára van szüksége, s ezt az energiát fel kell vennie… A felvétel pedig úgy történik, hogy rácsatlakozik szerettei aurájára, s ebből táplálkozik…Ha nincs már ilyen lélek, akkor egy olyan embert keres meg, akinek a rezgése hasonlatos az övéhez… A csatlakozás nem jár fájdalommal, de lelki szinten súlyos trauma… Az életenergiát elvonó lélek átadhatja életének minden fájdalmát, keserűségét, szinte megszállóvá válhat. És akit megszállt, annak átadja a gondolatait, az érzéseit, a kétségeit – lehúzó energiákkal táplálja akaratlanul is. 

Fény hazába emelés – angyali átvezetés!
Amikor elbocsátunk egy földhöz kötött lelket utat nyitunk neki a mennyei birodalmakba, s hozzájárulunk ahhoz, hogy életfilmjét megnézve, majd megtisztulva továbblépjen egy másik leszületésben – talán újra közénk. Közénk, amikor karmikus dolga van még valamelyik itt élő szerettével, s csakis így egyenlítheti ki a lélekfeladatát. Onnan fentről támogatható mindenki, aki életének része volt – angyali szertartásban kérhetjük, s felvehetjük vele a kapcsolatot, hogy megoldatlan gondjainkban segítséget adjon. Az elengedés tehát szent kötelesség, hogy újra emberi élekként visszatérhessen az, akit szerettünk. Az itt rekedt lélek zavarodott, őrlődő entitánsként bolyong. Ne akard, hogy így legyen. Szabadítsd fel, hogy lelketek újra egymásra találjon a következő életben.
Engedd meg neki, hogy a Fény hazába emelkedhessen és ott, odaát egy boldogabb fénnyel teli életet élhessen!

A program tartalma: Lélekelengedés a Fény Hazába angyalos szertartással – Kapcsolatfelvétel elhunyt szeretteddel.  – Vigasztaló angyalozás – Üzenet közvetítés. Szeretettel várlak az ülésre, hozz egy bölcs döntést a megengedő elengedéssel. Léleköléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal-és gyászterapeuta
0620 278 26 12

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu