FESZÍTŐ ENERGIÁK – Októberi telehold

Telehold a Kos jegyében. – október 16. hajnali 6.25
Telehold  energiája a kardinális jegyeket – Kos, Mérleg  Bak  – erősíti most.

 

Tetterőnk meghatványozódik.

A mostani telehold a kapcsolatainkra irányul leginkább. Kapcsolati tisztulás – tisztánlátás jellemzi a hold energetikáját. Párkapcsolatainkra, kapcsolatainkra, és üzleti kapcsolatunk harmóniájára ügyeljünk a teleholdas napot követően is.

 

oktoberhold

 

Fontos döntések meghozatalában segítő erőket érezhetünk – a kos energia mindig cselekvő!
Ha egy nem működő kapcsolatot szeretnénk lezárni kitűnő az időzítés – s ha ezt nem tesszük meg most, akkor a Sors meghozza majd helyettünk a döntést.

 

Lehetőséget kapunk a felismerésre  és az elengedéshez –  Lelkünk ereje szívünk bátorsága.
Uránusz-Mars-Plutó feszítő hatása érvényesül. Teremtsünk egyensúlyt és kreatív módon oldjuk meg a helyzeteket, harmonikus megoldásokkal. Emelkedjünk egy spirituális szinttel feljebb.

 

Teleholdkor százszorosan hatnak az energiák.

 

Angyali elengedő szertatásokat végezhetünk – az angyalpecsétek erejével – a  bölcsesség, a hatalom, a szeretet angyalai segítségével.
Ha megkerestek ezzel a kéréssel szeretettel segítek – a szertartás végzésével.

 

Mindent, és mindenkit akit elengedünk meghozva ezzel egy spirituális döntést! – mert már nem tesz boldoggá bennünket – szeretettel bocsássuk útjára, s áldjuk meg, mert csak akkor lehet sikeres az “elengedés”, ha már semmilyen érzés nem társul hozzá. És ne felejtsük el, amire, akire szükségünk van az velünk marad!

 

Harmonikus teleholdat mindnyájunknak!

 

Asajah